На всеки компютър има драйвери, а на тяхната версия ще зависи от това колко бързо ще реагират устройствата и оборудването на компютъра. С лесната и удобна програма Driver Reviver можете бързо и безопасно да актуализирате драйвера.

Driver Reviver осигурява надеждна работа на устройствата, поради факта, че сканира системата за по-стари версии на драйвери. С тази информация можете да актуализирате остарелия драйвер направо в програмата, което значително опростява целия процес.

Съветваме ви да погледнете: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Сканиране на компютър

Когато за пръв път стартирате програмата, тя автоматично ще сканира вашия компютър за остарели драйвери и ще покаже номера на екрана.

Сканиране на компютър в драйвера

Възраст на водача

След като сканирате компютъра, можете да видите информация за драйверите, например възрастта на драйвера. Колкото повече е запълнена възрастовата лента, толкова по-голяма е драйверът, а ако не съществува, драйверът се актуализира до най-новата версия.

Възраст на водачите в Driver Reviver

Добавяне към списъка с изключения

Добавете драйвера в списъка с изключения, така че да не скачат, когато сканирате, можете да щракнете с десния бутон върху него.

Шофьор изключване изключване шофьор

Премахване от списъка за изключване

Връщане на водача от списъка с изключения може да става само чрез настройките.

Премахнете от списъка с изключения в Driver Reviver

Оставете отзив

Тази функция не беше в много подобни програми, по - специално и в SlimDrivers , Благодарение на вашето извикване на шофьора, другите потребители ще могат да разберат за целта и съвместимостта си с дадено устройство.

Свидетелство в драйвера

Актуализиране на драйверите

За да актуализирате драйверите, трябва само да маркирате необходимите и да кликнете върху бутона "Update". Проблемът е, че можете да актуализирате само един драйвер безплатно, а след това ще трябва да купите пълната версия.

Актуализирайте драйверите в Driver Reviver

Резервно копие

По време на актуализацията или след нея могат да се появят грешки, които могат да доведат до непредсказуеми последствия. Но в програмата е възможно да създадете резервно копие на драйверите, или всички (1), или тези, които сами изберете (2).

Архивиране в драйвера

възстановяване

Можете да използвате резервното копие, за да възстановите предишната версия на драйвера. Предлага се само в платената версия.

Възстановяване в драйвера

разписание

В програмата можете да планирате система, която ще сканира, изтегля и актуализира драйверите автоматично.

График в драйвера

предимства

  1. Руски език
  2. Не е лоша база на водача
  3. Приятно и удобно интерфейс

недостатъци

  1. Много безплатна безплатна версия

Driver Reviver притежава всички необходими функции за този тип софтуер и затова е една от най-известните приложения. Красивият интерфейс и добрата база на шофьорите го правят още по-значима. Но липсата на възможност за безплатно актуализиране на драйверите не позволява да се насладите на тази програма за хора, които не са готови да платят пари за това, което може да бъде заменено от безплатни аналози.

Изтеглете пробна версия на Driver Reviver

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт