DLL

Проблеми с xrsound.dll обикновено се дължат на факта, че Windows не намира библиотеката в системната папка или е променена. За да разберете причините за проблема, трябва да знаете какъв конкретен тип DLL е той. Директно файлът xrsound.dll се използва за обработка на звука със играта "Сталкер", поради което тази грешка се случва само когато се изпълнява.

Поради използването на съкратени инсталационни пакети тази библиотека може да не влезе в системата. Вие също трябва да погледнете в карантината на антивирусната програма, може би файлът е поставен там поради инфекция.

Методи за коригиране на грешки

В този случай, тъй като имаме библиотека, която не може да бъде инсталирана от допълнителни пакети, можем да използваме само два начина за разрешаване на ситуацията. Това е инсталация, използваща специална програма и използване на ръчно копиране. Нека ги разгледаме подробно.

Метод 1: Клиент на DLL-Files.com

през това приложение можете да инсталирате файла xrsound.dll. Тя е създадена специално за такива операции. Трябва да направите следното:

 1. Въведете низ за търсене на xrsound.dll .
 2. Кликнете върху "Търсене".
 3. Търсене за xrsound.dll DLL-Files.com Клиент

 4. В следващия прозорец кликнете върху името на библиотеката.
 5. Избор на xrsound.dll от резултатите от търсенето DLL-Files.com Клиент

 6. Кликнете върху Инсталиране .

Инсталиране на xrsound.dll DLL-Files.com клиент
Ако вече сте копирали файла и играта или програмата все още отказват да стартирате, тогава за тези ситуации има специален режим, в който можете да намерите различни версии на библиотеката. Трябва да се направят такива манипулации:

 1. Прехвърлете клиента в допълнителен изглед.
 2. Изберете опцията xrsound.dll и кликнете върху "Select version" .
 3. Разширен изглед на клиента на DLL-Files.com

  Ще се покаже прозорец, където програмата ще поиска инсталационния адрес:

 4. Посочете пътя.
 5. Кликнете върху Инсталиране сега .

Опции за инсталиране на разширения клиент на DLL-Files.com

Метод 2: Изтегляне на xrsound.dll

Инсталирането на DLL файл може да се извърши чрез нормално копиране. Ще трябва да заредите xrsound.dll от някой портал, където има такава възможност. След изтеглянето ще трябва да поставите библиотеката в системната папка:

C:WindowsSystem32

Можете да направите тази операция, както е показано на изображението по-долу или по обичайния начин.

Копиране на файла xrsound.dll в папката Windows System32

Обикновено извършването на горепосочените действия трябва да изключва последващото възникване на грешка, но понякога може да се изисква допълнителна операция за регистриране на библиотеката. За това можете да прочетете отделна статия на нашия уебсайт. Освен това, заслужава да се отбележи, че инсталационните пътеки могат да се променят, ако имате инсталирана 64-битова или по-стара версия на Windows. За да инсталирате правилно библиотеката в тази ситуация, прочетете другата ни статия , Има подробни описания на опциите за инсталиране за различните версии на операционните системи.