Скоростта на интернет не винаги е достатъчна, за да извършите каквото и да е действие, което изисква много трафик. Например, когато изтеглям "тежък" видеоклип, бих искал скоростта на интернет да бъде малко повече. С помощта на DSL Speed ​​е възможно да направите това.

DSL Speed ​​е софтуер за оптимизиране на определени параметри, които ще доведат до ускоряване на вашата интернет връзка. Програмата няма много функции и в тази статия ще разгледаме всеки един от тях.

Нормална оптимизация

Тази функция е основна за този софтуер. С него можете просто да увеличите скоростта на интернет чрез стандартни параметри. Самата програма ще избере къде и какво да оптимизирате на компютъра си, така че интернет да работи по-добре. Промените влизат в сила само след като компютърът бъде рестартиран.

Нормална оптимизация на скоростта на DSL

Помощен софтуер

В DSL Speed ​​има няколко допълнителни помощни програми, които ще ви помогнат да увеличите скоростта. За съжаление те самите не са заредени и не са инсталирани със самата програма, но са достъпни, като кликнете върху специалните бутони, вградени в нея.

Вторичен софтуер в DSL Speed

MTU валидиране

MTU е максималният брой данни, които можете да прехвърлите протокола в една операция. Разбира се, колкото по-висока е MTU, толкова повече работната скорост. С тази функция можете да проверите MTU директно от програмата.

Изпробване на MTU в DSL скорост

Опции за оптимизация

Както вече споменахме по-горе, самата програма решава какво и как да я оптимизира за увеличаване на скоростта на интернет връзката. Но с помощта на тези параметри можете да изключите или включите някои функции, за да увеличите производителността на компютъра или работното темпо на интернет.

Тези параметри са достъпни само в пълната версия на програмата.

Параметри за оптимизация в скоростта на DSL

тестване

Винаги е интересно да знаете каква скорост може да развие Интернет. Тази функция ви позволява да проверите това, но програмата ще ви прехвърли към помощния софтуер.

Проверка на скоростта в скоростта на DSL

достойнство

  • Проверка на скоростта на интернет и MTU;
  • Вградени помощни програми за комунални услуги.

недостатъци

  • Няма руски език на интерфейса;
  • Вече не се поддържа от разработчика;
  • Ограничени функции в безплатната версия.

Скоростта на DSL е подходяща за ускоряване на връзката ви. В програмата няма много функции, но те са достатъчни, за да оптимизират необходимите параметри или да проверят дали оптимизацията работи или не. Разбира се, бих искал малко повече настройки, но кой знае, може би те ще се намесват в използваемостта.