В трудното време на нарастващите цени въпросът за намиране на печеливши начини и методи за закупуване е много остър. Особено се отнася до продукти от първа необходимост - ако без следващата скъпа AliExpress можете да правите без хляб, вече е по-трудно без дневен хляб. Затова Ceadil, заявление за намиране на отстъпки и промоции в магазините и супермаркетите, вече е повече от релевантно.

Основни поуки

За потребителите, които току-що са започнали да използват Edadeal, разработчиците предлагат кратко въведение в основните характеристики на приложението.
Уводно обучение
Това е полезно особено за хора на средна възраст, които използват модерни смартфони за "вас".

Добавете град

Преди да използвате приложението, трябва да намерите и добавите града си.
Добавете град
Някой ще се чувства неловко, че името на града трябва да бъде написано ръчно. Имайте предвид, че превъртането в дългия списък също не е много удобно. За съжаление заявлението е предназначено само за жители на Руската федерация, а градовете на страните от ОНД не са включени в списъка.

Промоции и отстъпки

В раздела "Акции" се показват всички налични магазини в града или региона, в които в момента има отстъпки.
Раздел "Действия"
Магазините се сортират по категории - например "Супермаркети" или "Зоомагазини" . Естествено категориите и броят на позициите в тях зависят от града.

Категории отстъпки

В отделен раздел на раздела "Акции" се маркират категориите продукти, за които са налице директории.
Бутон на акциите в категории
Можете да преглеждате както общата колекция, така и отделните групи продукти.
Избор на налични акции
Удобно се изпълнява преглеждането на категория - докато напредвате в списъка под името на групата в лявата част на прозореца, се показва лентата за напредъка.
Списък на лентата за напредъка Cigadill

Карта на обектите

Жителите на големите градове понякога дори не подозират, че в магазина малко извън обичайния маршрут може да има отстъпка, например, на любимото сирене. Такива хора са много полезна карта, която показва всички поддържани магазини на Fooddel.
Карта на Foodyland
Като основа се използва услугата Yandex.Maps. Магазините се показват в уникален цвят - например супермаркети от същата мрежа.
Покажи магазини на картата
Заедно с местоположението на магазина приложението показва наличието на акции, отбелязани в неговия каталог.

Списък с пазаруване

Има прост организатор за списъка за пазаруване.
Списък с пазаруване
Функционалността е проста: добавете продукт и количество - елементът се появява в списъка. Придобит необходим - отбеляза. Експортирайте списъци в подходящо приложение. Импортът е косвен: например от S Note или Evernote или отделни програми за поддържане на подобни списъци. Определено по-удобно от лист хартия.

купони

Много институции са сключили партньорство с Edadeal, като са предоставили изключителни купони за отстъпки в замяна на сътрудничество. Те се показват в отделен раздел.
Талон за отстъпка
Отново типовете и броят на тези оферти се различават от град до град. Не можем да не обръщаме внимание на факта, че има лош избор на купони - засега някои магазини поддържат Foodid, но създателите на услугата работят за разширяване на обхвата.

достойнство

  • Лесен за ползване интерфейс;
  • Сортиране по категории;
  • Карта с местоположението на магазините;
  • Вграден мениджър на списъци за пазаруване;
  • Талон за отстъпка.

недостатъци

  • Предлага се само за жители на Руската федерация;
  • Малка селекция от купони.

Caidil е пионер, уникално приложение за икономика чрез наблюдение на запасите и отстъпки в поддържаните магазини. Недостатъците на приложението могат да бъдат простени от неговата младост - той се появи едва през лятото на 2016 г. и все още се развива.

Безплатно изтегляне безплатно

Изтеглете най-новото приложение от Google Play Магазин