Ако срещнете магазин за приложения Play Market с "Грешка 963" , не се страхувайте - това не е критичен проблем. Разрешете го по няколко начина, които не изискват значително време и усилия.

Поправяме грешка 963 в пазара на Google Play

Има няколко възможности за решаване на въпросния проблем. Премахвайки досадната грешка, можете да продължите да използвате нормално Store Play.

Метод 1: Изключете SD картата

Първата причина за "грешка 963" , достатъчно странно, може да е флаш картата в устройството, към която е прехвърлено предварително инсталираното приложение, което трябва да бъде актуализирано. Или не е успял, или системата е провалила, което засяга правилното му показване. Върнете данните за приложението във вградената памет на устройството и продължете както следва.

 1. За да проверите участието на картата в проблема, отворете "Настройки" в "Памет" .
 2. Отидете в паметта в Настройки

 3. За да управлявате устройството, кликнете върху него в съответния ред.
 4. Превключете на управлението на картата с памет

 5. За да деактивирате SD картата без да анализирате устройството, изберете Изтегли следващата стъпка.
 6. Изключване на картата с памет

 7. След това опитайте да изтеглите или актуализирате приложението, от което се нуждаете. Ако грешката е изчезнала, след успешното завършване на изтеглянето се върнете в "Memory" , натиснете името на SD картата и в прозореца, който сте я видели, кликнете върху "Connect" .

Свързване на карта с памет

Ако тези действия не помогнат, преминете към следващия метод.

Метод 2: Изчистване на кеша на Google Play Market

Също така временните временни файлове на услугите на Google, съхранени в устройството, които са запазени след предишни посещения на пазара за игри, могат да причинят грешка. Когато отново посетите магазина за приложения, те могат да са в конфликт с текущия сървър, причинявайки грешка.

 1. За да изтриете натрупания кеш на приложението, отворете "Настройки" на устройството и отворете раздела "Приложения" .
 2. Отворете раздела "Приложения" в "Настройки"

 3. В списъка, който се показва, намерете елемента "Play Market" и го докоснете.
 4. Отворете елемента на Market Play в раздела "Приложения"

 5. Ако сте собственик на притурка с операционна система Android 6.0 и по-нова, кликнете върху "Памет" , след това върху "Изчистване на кеша" и "Нулиране" , потвърждавайки действията си в изскачащите съобщения за изтриване на информацията. Потребителите на Android под версия 6.0 ще имат тези бутони в първия прозорец.
 6. Изчистване на кеша и нулиране на данните в раздела Памет

 7. След това рестартирайте устройството и грешката трябва да изчезне.

Метод 3: Деинсталиране на най-новата версия на пазара за игри

Също така, тази грешка може да бъде причинена от последната версия на магазина за приложения, която може да бъде инсталирана неправилно.

 1. За да премахнете актуализациите, повторете първите две стъпки от предишния метод. След това, третата стъпка, докоснете бутона "Меню" в долната част на екрана (в интерфейса на устройства от различни марки, този бутон може да бъде в горния десен ъгъл и да изглежда като три точки). След това кликнете върху "Изтриване на актуализации" .
 2. Изтриване на актуализациите в раздела "Google Play Магазин"

 3. След това потвърдете действието, като кликнете върху бутона "OK" .
 4. Потвърдете, че искате да премахнете актуализации от раздела "Google Play"

 5. В показания прозорец се съгласявате с инсталирането на оригиналната версия на Market Play, като кликнете върху бутона "OK" .
 6. Потвърждаване на инсталирането на оригиналната версия на Google Play Магазин

 7. Изчакайте изтриването и рестартирайте устройството си. След като включите, със стабилна интернет връзка, Play Market ще изтегли най-новата версия и ще ви позволи да изтегляте приложения без грешки.

Изправена пред изтеглянето или актуализирането на приложението в Play Market с "Грешка 963" , сега можете лесно да се отървете от него, като използвате един от трите описани от нас методи.