Когато изтегляте или актуализирате приложение в Магазин за игри Срещнахте ли грешка "DF-DFERH-0"? Няма проблем - той се решава по няколко прости начина, които ще научите по-долу.

Изтрийте кода за грешка DF-DFERH-0 в Google Play Магазин

Обикновено причината за този проблем е срив в работата на услугите на Google и за да се отървете от него, трябва да почистите или преинсталирате някои от свързаните с тях данни.

Метод 1: Преинсталирайте актуализациите на Google Play Магазин

Възможно е да има ситуация, при която актуализирането е неуспешно и те са били инсталирани неправилно, което доведе до грешка.

  1. За да премахнете инсталираните актуализации, отворете "Настройки" , след което отидете в секцията "Приложения" .
  2. Отворете раздела "Приложения" в елемента "Настройки"

  3. В списъка, който се показва, изберете "Play Store" .
  4. Превключете в Google Play Магазин в раздела "Приложения"

  5. Отидете в "Меню" и кликнете върху "Изтриване на актуализации" .
  6. Изтриване на актуализациите в раздела "Google Play Магазин"

  7. След това ще се появи информационен прозорец, в който се съгласявате да изтриете последния и да инсталирате оригиналната версия на приложението с две ленти, като използвате бутоните "OK" .

Деинсталирайте актуализациите и инсталирайте оригиналната версия на приложението Google Play Магазин

Ако сте свързани към интернет, след няколко минути Play Store автоматично ще изтегли последната версия, след което можете да продължите да използвате услугата.

Метод 2: Изчистете кеш паметта в Google Play Магазин и услугите на Google Play

Когато използвате магазина за приложения на Google Play Магазин, много от данните се съхраняват в паметта на устройството от посетените страници на онлайн магазина. Това, че те не засягат правилната работа, трябва периодично да се почистват.

  1. Както при предишния метод, отворете настройките на Google Play Магазин. Сега, ако сте собственик на притурка с операционната система Android 6.0 и по-нова версия, за да изтриете натрупаните данни, отворете "Памет" и кликнете върху Изчистване на кеша . Ако имате версия на предишната версия на Android, веднага ще видите ясния бутон на кеш паметта.
  2. Отворете кеш памет и изчистване на кеша в раздела "Google Play"

  3. Също така можете да възстановите настройките на Play Store, като докоснете бутона "Reset" и след това потвърдете с бутона "Изтриване" .
  4. Възстановете данните за приложенията в раздела "Google Play"

  5. След това се върнете в списъка с приложенията, инсталирани на устройството ви, и отворете "Услугите на Google Play" . Изчистването на кеш паметта тук ще бъде идентично и за да възстановите настройките, отидете на "Управление на сайта" .
  6. Отворете раздела за управление на място в елемента "Памет"

  7. В долната част на екрана кликнете върху "Изтриване на всички данни" , потвърждавайки действието в изскачащия прозорец с натискане на бутона "OK" .

Изтриване на данни за приложението Услугите на Google Play

Сега трябва да рестартирате таблета или смартфона си, след което отново трябва да отворите Play Store. При зареждането на следващи приложения не трябва да има грешка.

Метод 3: Изтриване и повторно въвеждане на профил в Google

Грешката "DF-DFERH-0" може също така да доведе до неуспех при синхронизирането на услугите за Google Play с профила ви.

  1. За да отстраните грешката, трябва да влезете отново в профила. За да направите това, отворете "Настройки" , след което отворете "Профили" . В следващия прозорец изберете "Google" .
  2. Отворете раздела "Google" в "Профили"

  3. Сега намерете и кликнете върху бутона "Изтриване на профил" . След това се появи предупредителен прозорец, съгласен с него, като изберете съответния бутон.
  4. Изтриване на профила в Google

  5. За да влезете отново в профила си, след като отворите раздела " Профили" , изберете реда "Добавяне на профил" в долната част на екрана, след което кликнете върху "Google" .
  6. Превключете към добавяне на профил в Google в раздела "Профили"

  7. След това ще се покаже нова страница, където ще имате достъп, за да добавите профила си или да създадете нов. Посочете в реда за въвеждане на данни пощенския или мобилния телефонен номер, към който е свързан профилът, и кликнете върху бутона "Напред" . За това как да регистрирате нов профил, моля, вижте връзката по-долу.
  8. Въведете информацията за профила в раздела Добавяне на профил

    Прочетете повече: Как да се регистрирате в Google Play Магазин

  9. След това въведете паролата от профила си, като потвърдите прехода към следващата страница, като кликнете върху бутона "Напред" .
  10. Въведете паролата в Add account

  11. Последната стъпка в възстановяването на профила ще бъде щракване върху бутона "Приемане" , необходим за потвърждаване на познаването на "Условията за ползване" и "Декларацията за поверителност" на услугите на Google.
  12. Приемане на Условията за ползване и Декларацията за поверителност

  13. Рестартирайте устройството, за да поправите стъпките, които сте предприели, и да използвате магазина за приложения на Google Play без грешки.

С тези лесни стъпки можете бързо да се справите с проблемите, които имате при използването на Google Play Магазин. Ако никой от методите не е помогнал за отстраняването на грешката, не можете да направите това, без да нулирате всички настройки на устройството. За да научите как да направите това, следвайте връзката към съответната статия по-долу.

Прочетете повече: Нулиране на Android