След като премахнете, инсталирате или стартирате софтуера в операционната система, могат да възникнат различни грешки. Намиране и поправяне им позволяват специални програми. В тази статия ще разгледаме Repair Error, чиято функционалност ще ви помогне да оптимизирате и ускорите работата на операционната система. Нека да започнем прегледа.

Сканиране на регистъра

Ремонт на грешки ви позволява да почистите компютъра си от остарели файлове, програми, документи и остатъци в паметта. Освен това има много други инструменти, които потребителят може да включи или изключи, преди да започне сканирането. След като приключите, се показва списък с намерени файлове и помощни програми. Вие решавате какво да премахнете от тях или да ги оставите на компютъра си.

Грешка при сканиране

Заплахи за сигурността

В допълнение към често срещаните грешки и остарелите данни злонамерените файлове може да се съхраняват на компютъра или да се появят неизправности, които представляват риск за сигурността на цялата система. Отстраняването на грешките ви позволява да сканирате, намирате и решавате потенциални проблеми. Както при анализа на регистъра, резултатите ще се появят в списък и ще му бъде даден избор от няколко опции за намерените файлове.

Сканиране за заплахи за сигурността Грешка

Проверка на приложението

Ако трябва да проверите браузърите и някои инсталирани програми на трети страни, най-добре е да отидете в раздела "Приложения " и да започнете сканиране. След като приключите, броят на грешките във всяко приложение ще се покаже и за да ги видите и изтриете, ще трябва да изберете една от приложенията или да извършите почистване на всички файлове наведнъж.

Приложения за възстановяване на грешки при сканиране

архивиране

След като изтеглите файлове, инсталирате и стартирате програми в системата, може да възникнат проблеми, които пречат на правилната работа. Ако не успеете да ги коригирате, най-добре е да върнете оригиналното състояние на операционната система. За да направите това, трябва да създадете резервно копие. Отстраняването на грешките ви позволява да направите това. Всички създадени точки за възстановяване се съхраняват в един прозорец и се показват като списък. Ако е необходимо, просто изберете желаното копие и възстановете състоянието на операционната система.

Създаване на точка за поправяне на грешки

Разширени настройки

Отстраняването на грешките предоставя на потребителите малък набор от опции за персонализиране. В съответния прозорец можете да активирате функцията автоматично създаване на точка за възстановяване, стартиране заедно с операционната система, автоматично обработване на грешки и излизане от програмата след приключване на сканирането.

Възстановяване на грешки

достойнство

  • Бързо сканиране;
  • Гъвкава конфигурация на параметри за сканиране;
  • Автоматично създаване на точки за възстановяване;
  • Програмата се разпространява безплатно.

недостатъци

  • Не се поддържа от програмиста;
  • Няма руски език.

На този преглед грешният ремонт приключва. В тази статия разгледахме подробно функционалността на този софтуер, запознахме се с всички инструменти и параметри за сканиране. Обобщавайки, бих искал да отбележа, че използването на такива програми ще помогне за оптимизиране и ускоряване на компютъра, като го спаси от ненужни файлове и грешки.