Ако не следите състоянието на системата, скоро производителността скоро ще намалее, процесите ще продължат по-дълго или ще се появи инфекцията с зловреден софтуер и файлове. За да предотвратите това, трябва непрекъснато да почиствате операционната система на боклука и да го оптимизирате. Това ще помогне на jv16 PowerTools. Нека разгледаме подробно този софтуер.

Стандартни настройки

По време на първото стартиране на jv16, PowerTools подканва потребителите да активират някои полезни настройки. Програмата може да анализира състоянието на компютъра след стартиране, автоматично да създаде първата точка за възстановяване и да оцени ефективността след включване на Windows. Ако нямате нужда от това, премахнете отметката от квадратчетата и завършете инсталацията.

Jv16 PowerTools настройки по подразбиране

Основна информация за OS

Началната страница съдържа общо резюме на състоянието на системата, показва времето на последната проверка, показва целостта на системния регистър и показва препоръчителните действия, които ще помогнат за оптимизиране на работата на компютъра. Освен това има възможност да се сравни състоянието на системата с предишни проверки.

Основен прозорец Jv16 PowerTools

Почистване и фиксиране

jv16 PowerTools се състои от набор от различни полезни инструменти. Първо ще разгледаме програмата за почистване и ремонт на компютри. Той търси, дебъгва или изтрива невалидни файлове. Тези действия могат да се извършват автоматично или ръчно, всичко зависи от настройките, избрани от потребителя. Обърнете внимание на елемента "Compactor на регистъра" . Програмата автоматично ще извърши компресиране и възстановяване на базата данни, което ще помогне на компютъра да стартира и да работи по-бързо.

Почистване и фиксиране на jv16 PowerTools

Софтуер за деинсталиране

Много често, след като сте премахнали софтуера по стандартни начини, някои файлове остават на компютъра. Напълно се отървете от програмата и какво е свързано с нея, ще помогне "Uninstaller програми". Тук списъкът показва всички инсталирани софтуерни програми. Достатъчно е потребителят да отметне и изтрие. Ако деинсталирането не може да се извърши, използвайте функцията "Насилствено изтриване при рестартиране".

Деинсталиране на jv16 PowerTools

Стартов мениджър

Заедно с операционната система, автоматично се зареждат допълнителни програми, инсталирани от потребителя. Колкото повече обекти са в стартирането, толкова по-дълго е включена операционната система. Ускоряване на този процес ще ви помогне да премахнете ненужния софтуер от стартирането. jv16 PowerTools не ви позволява да деактивирате системните функции, така че можете да сте сигурни, че Windows ще стартира правилно след извършване на тази настройка.

Стартиращ мениджър jv16 PowerTools

Стартирайте оптимизатора

Настройването на стартовия мениджър не винаги намалява скоростта на зареждане на операционната система, но включването на оптимизатора за стартиране определено ще спомогне за подобряването на този процес. Ако активирате тази програма, тя ще се включи с операционната система и ще избере какво да стартира първо, поради което се извършва оптимизация. В допълнение, потребителят може да избере коя програма да се оптимизира.

Jv16 стартира оптимизиращите инструменти

AntiSpy Изображения

Често устройствата, на които е направена снимката, автоматично попълват подробностите за местоположението, датата на изображението и вида на камерата. Такава информация нарушава поверителността, така че понякога трябва да я изтриете. Ръчно правете това за дълго време и не винаги е удобно, но инструментът в jv16 PowerTools ще извърши търсенето и премахването сам.

Изображение на AntiSpy jv16 PowerTools

Windows AntiSpyware

Операционната система изпраща на Microsoft различна информация за използването на компютъра, информация за намерените вируси и също така някои други действия се извършват автоматично. Всички те се показват като списък в прозореца Windows AntiSpyware. Тук, като отметнете необходимия елемент, не само можете да подобрите поверителността, но и да подобрите производителността на системата.

Антиспайуер jv16 PowerTools

Търсете уязвими програми

Ако компютърът има незащитени програми или следи от него, ще бъде по-лесно за нападателите да се намесят в устройството ви. Вграденият инструмент ще сканира компютъра, ще намери незащитения уязвим софтуер и ще покаже информацията на екрана. Потребителят решава какво да премахне или да напусне.

Търсете уязвими програми jv16 PowerTools

Регистрационни операции

В една от посочените по-горе функции вече споменахме действия с регистъра, беше представен инструмент за нейното консолидиране. Все пак, не всички комунални услуги са достъпни за потребителя. Приносът в регистъра включва почистване, търсене, замяна и мониторинг на системния регистър. Някои операции се извършват автоматично след стартирането и нещо изисква намеса на потребителя.

Jv16 powertools действия в регистъра

Файлови действия

Вградени помощни програми в jv16 PowerTools ви позволяват да почиствате, търсите, замествате, възстановявате, разделяте и обединявате файлове. Освен това тези функции работят с папки. Разбира се, почти всички действия се извършват със стандартни средства на операционната система, но това не винаги е удобно.

Jv16 actiontools file actions

конфигурация

Операционната система често се подлага на различни промени, особено по време на инсталирането и стартирането на софтуер, както и по време на инфекция със злонамерени файлове. За да ви помогне да възстановите системата в първоначалното си състояние, ще помогнете за вградената функция за архивиране, която се намира в раздела "Конфигурация" . Също така има дневник за действия, преход към настройки и управление на профила.

Jv16 конфигурация на инструменти

достойнство

  • Прост и удобен интерфейс;
  • Има руски език;
  • Автоматично извършване на оценка на здравето на компютъра;
  • Голям брой полезни инструменти.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

В тази статия разгледахме подробно JV16 PowerTools. Тази програма има голям брой вградени помощни програми, които не само ще оценят състоянието на компютъра и ще намерят необходимите файлове, но и ще помогнат за извършване на почистване и оптимизация, като същевременно ускорят работата на цялото устройство.

Изтеглете пробна версия на jv16 PowerTools

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт