Всеки потребител иска бързо да отвори браузъра и да започне да го използва за достъп до интернет. Но има някои проблеми, които не позволяват всичко да бъде направено толкова просто.

Особено често се появяват проблеми в защитените браузъри, тъй като те наблюдават много параметри и не позволяват на потребителя да се свърже с мрежата, ако не всички настройки за сигурност отговарят на необходимите стандарти. Така че понякога потребителите могат да имат проблем, че Tor Browser не се свързва с мрежата, а след това много от тях започват да се паникьосват и преинсталират програмата (в крайна сметка проблемът не е решен).

Стартиране на браузъра

Когато стартирате Thor Browser, се показва прозорец, който ви показва как да се свързвате с мрежата и да проверите настройките за сигурност. Ако изтеглянето на честотна лента е окачено на едно място и е спряло напълно да се движи, има известни проблеми с връзката. Как да ги решим?
Свързване с мрежата Tor

Промяна на времето

Единствената причина, поради която програмата не иска да стартира потребител в мрежата, е грешната настройка на времето на компютъра. Може би имаше някакъв провал и времето започна да се забавя за няколко минути, но в този случай може да възникне този проблем. Много е лесно да го решите, трябва да настроите правилното време с помощта на други часовници или да използвате автоматична синхронизация чрез интернет.
Промяна на времето

рестартиране

След като настроите новото време, можете да рестартирате програмата. Ако настройките са правилни, изтеглянето ще се осъществи бързо и прозорецът Tor Browser ще се отвори с основната си страница.
Прозорец на Тор

Проблемът с грешното време е най-честият и възможен, защото това причинява неуспешна защита и защитеният браузър не може да позволи на потребителя да влезе в мрежата. Това решение ви помогна ли?