IOS


Спортните залози стават все по-популярни всяка година. Все пак това е не само чудесен начин за подкрепа на любимия ти отбор, но и често е реална възможност да спечелиш добра победа. Освен това днес залозите могат да се правят директно от iPhone чрез приложението Fontbet.

Един от най-големите правни букмейкъри е Fonbet, създаден през 1994 година. Оттогава насам компанията се разраства значително, като внедри свое мобилно приложение за iOS, което позволява пълно използване на услугата от екрана на iPhone.

Спортни залагания

Може би основната функция на приложението. Направете залог, като гласувате за резултата, който очаквате. Минималният размер на залога е 30 рубли, което, вие ще се съгласите, е доста хуманно.

Спортни залагания Fondet за iOS

Проследяване на събития

Регистрирайте се за натискане на известия за съответния мач, за да сте в крак с играта.

Проследяване на събития в iOS Fonbet

Видео предавания

Много от срещите в Fonbet могат да бъдат наблюдавани в реално време чрез видеоразпространение. За да бъде тази функция отворена за вас, трябва да изпълните разрешение.

Видео за Fonbet за iOS

Аудио излъчвания

Ако искате да следвате хода на мача по пътя, започнете аудиорепортация. Достъпът до излъчвания може да бъде отворен и след оторизация на сайта.

Audios за Fonbet за iOS

Регистрационен формуляр

Fonbet изключва измами, за да можете да започнете да използвате услугата през iPhone само ако сте регистрирани в приемащата точка на Fonbet и вече имате членска карта. Ако все още не сте се регистрирали, Fontbet ще ви покаже най-близките залози на картата.

Регистрирайте се за iOS Fonbet

прекомерна експресия

Искате ли да спечелите супер награда? След това отгатнете резултата от 15 мача. За този тип залагания минималната парична вноска е 50 рубли. Ако искате да разчитате на чист късмет, кликнете в горния десен ъгъл на иконата на куба, за да може системата да вземе решение за вас.

Superexpress на Fonbet за iOS

Преглеждате историята на залаганията си

Всички предишни действия в Fonbet се съхраняват в секцията "История" .

Вижте историята на залаганията си в Fonbet за iOS

Създайте талони

Преди да поставите конкретен мач, запазете лихвените проценти в талони за проследяване на печалбата и направете печеливша инвестиция във времето.

Създавайте талони в Fontbet за iOS

Вижте резултатите

Оценявайте предишните съвпадения в секцията за преглед на резултатите.

Вижте резултатите в iOS Fonbet

подкрепа

Дали въпросите или приложенията не работят правилно? Пишете на техническа поддръжка. Служителите на Fonbet незабавно ще отговорят на всичките ви въпроси и ще се опитат да решат проблема възможно най-качествено, за да можете да се върнете към удобното ползване на услугата.

Поддръжка за iOS Fonbet

Оттегляне на средства

Директно в молбата можете да кандидатствате за теглене на средства по банкова карта, платежна система или мобилен телефон. Също така е хубаво, че самата услуга не начислява комисионна, но може да бъде наложена от търговска организация, до която извършвате тегленето на средства. Тази функция, разбира се, ще бъде на разположение след упълномощаване.

Теглене на средства за iOS

достойнство

  • Качествено и функционално приложение с руски език;
  • Редовните актуализации и техническата поддръжка ви позволяват бързо да решите проблеми в работата;
  • Приложението ви позволява да гледате видео излъчвания безплатно и да слушате аудио касети (ако има регистрация);
  • Подкрепа за различни спортове.

недостатъци

  • За начинаещ потребител ще бъде трудно да се разбере приложението, някои елементи от интерфейса не са очевидни;
  • Периодични полети.

Приложение Fontbet за iOS е офис на букмейкър в джоба ви. Където и да сте, какво не би било заета - по всяко време можете да отделите минута, за да направите залог или да проследите резултатите от мача.

Свали Fonbet безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store