IOS


Днес, когато почти всеки смартфон може да прави висококачествени снимки, много потребители на тези устройства могат да се чувстват като истински фотографи, създават свои собствени малки шедьоври и ги публикуват в социални мрежи. Instagram е социалната мрежа, която е идеална за публикуване на всичките ви снимки.

Instagram е световноизвестна социална услуга, чиято функция е, че потребителите публикуват снимки и видеоклипове от смартфона. Първоначално приложението беше дълго време изключително за iPhone, но с течение на времето кръгът на публиката се умножи с въвеждането на версии за Android и Windows Phone.

Публикувайте снимки и видеоклипове

Основната функция на Instagram е възможността да качвате снимки и видеоклипове. По подразбиране, фотографският и видео форматът е 1: 1, но при необходимост файлът може да бъде публикуван с точно съотношение, което сте запаметили в библиотеката на iOS устройства.

Трябва да се отбележи, че не толкова отдавна е реализирано възможността за публикуване на снимки и видео материали на партида, което ви позволява да съхранявате до десет снимки и клипове в един пост. Дължината на публикуваното видео не може да бъде повече от една минута.

Публикувайте снимки и видеоклипове в Instagram за iOS

Вграден фоторедактор

В Instagram има пълен фоторедактор, който ви позволява да правите всички необходими корекции на изображенията: изрязване, подравняване, регулиране на цвета, прилагане на ефект на изгаряне, замъгляване на елементи, прилагане на филтри и много други. С този набор от функции, много потребители не трябва да използват приложения за редактиране на снимки от трети страни.

Вграден фоторедактор в Instagram за iOS

Потребителите на Instagram Instagram на снимки

Ако на снимката имате потребители на Instagram, можете да ги маркирате. Ако потребителят потвърди присъствието си в снимката, снимките ще се показват на неговата страница в специален раздел със знаците на снимката.

Инстаграм Instagram Instagram за Instagram за iOS

Задаване на местоположението

Много потребители активно използват географското маркиране, което позволява да се покаже къде се осъществява действието на снимката. В момента можете да избирате само съществуващи географски маркери чрез приложението Instagram, но ако желаете, можете да създадете нови такива.

Прочетете повече: Как да добавите място в Instagram

Указване на местоположението на Instagram за iOS

Добавяне на публикации към отметки

Най-интересните публикации за вас, които може да са полезни в бъдеще, можете да запишете в отметките. Потребителят, чиято снимка или видеоклип сте записали, не знае за него.

Добавяне на отметки към Instagram за iOS

Вградено търсене

С помощта на отделна секция, посветена на търсенето в Instagram, можете да намерите нови интересни публикации, потребителски профили, отворени снимки, маркирани с определена географска марка, да търсите снимки и видеоклипове по тагове или просто да гледате списък с най-добрите публикации, съставени от приложението, специално за вас.

Вградено търсене в Instagram за iOS

история

Популярен начин да споделите впечатленията си, които по някаква причина не са подходящи за вашата основна лента Instagram. Долната линия е, че можете да публикувате снимки и малки видеоклипове, които ще се съхраняват в профила ви точно за 24 часа. След 24 часа публикуването е напълно премахнато.

Истории в Instagram за iOS

На живо сега

Искате ли да споделите с абонатите какво става с вас тази минута? Започнете предаване на живо и споделете впечатленията си. След като стартирате, Instagram автоматично ще уведоми вашите абонати за стартирането на излъчването.

На живо в Instagram за iOS

Обратното влизане

Сега направете забавен филм станал по-лесен от всякога - записвайте обратен видеоклип и го публикувайте в историята си или веднага в профила.

IOS Instagram за iOS

маски

С последната актуализация, потребителите на iPhone са могли да прилагат различни маски, които се актуализират редовно, допълнени с нови забавни опции.

Маски в Instagram за iOS

Емисия за новини

Гледайте вашите приятели, роднини, идоли и други интересни потребители от списъка на вашите абонаменти чрез информационната емисия. Ако лентата преди това е показвала снимки и видеоклипове в низходящ ред, от момента на публикуването, приложението анализира дейността ви, като показва тези публикации от списъка с абонаменти, които ще ви интересуват.

Информационна емисия в Instagram за iOS

Свързване на социалните мрежи

Снимката или видеоклипът, публикувани в Instagram, могат да бъдат дублирани незабавно в други свързани с вас социални мрежи.

Свързване на социалните мрежи към Instagram за iOS

Юрий Намери приятели

Хората, които използват Instagram, могат да бъдат намерени не само чрез потребителско име или потребителско име, но и чрез свързани социални мрежи. Ако човек, който е във вашия VKontakte , стартира профил в Instagram, след което веднага можете да го научите чрез известието за прилагане.

Намиране на приятели в Insyagram за iOS

Настройки за поверителност

Тук няма много, а основното е да затворите профила, така че само абонатите да виждат вашите публикации. С активирането на тази опция човек може да стане ваш абонат само след като потвърдите заявката.

Настройки за поверителност в Instagram за iOS

Проверка в две стъпки

Предвид популярността на Instagram, появата на тази функция е неизбежна. Проверката в две стъпки е допълнителен тест за вашето участие в собствеността на потребителския профил. С неговата помощ, след въвеждане на паролата на вашия обвързан телефонен номер, ще получите SMS съобщение с кода, без което няма да можете да влизате в профила от което и да е устройство. По този начин профилът Ви ще бъде допълнително защитен от опити за хакване.

Проверка в две стъпки в Instagram за iOS

Архивиране на снимки

Тези снимки, чието присъствие вече не се изисква в профила ви, но можете лесно да ги изтриете, можете да поставите в архив, който ще бъде достъпен само за вас.

Деактивиране на коментарите в приложението Instagram за iOS

Деактивиране на коментарите

Ако сте публикували публикация, която може да събере много отрицателни отзиви, изключете възможността предварително да оставите коментари за нея.

Деактивиране на коментарите в приложението Instagram за iOS

Свържете допълнителни профили

Ако имате няколко профила на Instagram, които искате да използвате едновременно, можете да свържете два или повече профила в приложението iOS.

Свържете допълнителни профили с Instagram за iOS

Запазване на трафика при използване на клетъчни мрежи

Не е тайна, че гледането на касета в Instagram може да отнеме много интернет трафик, което, разбира се, е нежелателно за собствениците на тарифи с ограничен брой гигабайти.

Можете да разрешите проблема, като активирате функцията за запазване на трафика, когато използвате клетъчни мрежи, което ще компресира снимките в приложението. Въпреки това, разработчиците незабавно показват, че поради тази функция, времето за изчакване за качване на снимки и видео може да се увеличи. В действителност няма значителна разлика.

Запазване на трафика при използване на клетъчни мрежи в Instagram за iOS

Бизнес профили

Instagram се използва активно от потребителите не само за публикуване на моменти от личния живот, но и за развитие на бизнеса. За да можете да анализирате статистическите данни за посещаемостта на вашия профил, да създавате реклами, поставете бутона "Контакт" , трябва да регистрирате бизнес профил.

Прочетете повече: Как да си направите бизнес профил в Instagram

Бизнес профили в Instagram за iOS

директен

Ако по-рано цялата кореспонденция в Instagram се състоя в коментарите, сега има пълноправни лични съобщения. Този раздел беше наречен "Директен" .

Директно в Instagram за iOS

достойнство

  • Русифициран, прост и лесен за употреба интерфейс;
  • Голям набор от възможности, които продължават да растат;
  • Редовни актуализации от програмисти, които премахват текущите проблеми и добавят нови интересни функции;
  • Приложението е достъпно за ползване напълно безплатно.

недостатъци

  • Няма възможност за изтриване на кеша. С течение на времето размерът на приложението от 76 MB може да нарасне до няколко GB;
  • Приложението е доста ресурсно интензивно, поради това, което често се сблъсква при сгъване;
  • Няма версия на приложението за iPad.

Instagram е услуга, която обединява милиони хора. С негова помощ можете успешно да поддържате връзка със семейството и приятелите си, да следвате идолите и дори да намерите нови и полезни стоки и услуги за вас.

Свали Instagram безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store