Всеки геймър иска да види гладка и красива картина по време на игра. За това много потребители са готови да изтръгнат всички сокове от компютрите си. Ако обаче ръчно овърклокнете системата, можете да я нараните сериозно. За да се сведе до минимум възможността за вреда, като се увеличи честотата на кадрите в игрите, има много различни програми.

В допълнение към подобряването на ефективността на самата система, тези програми могат да забранят ненужните процеси, които заемат ресурсите на компютъра.

Razer Game Booster

Продуктът на компаниите Razer и IObit е добър инструмент за увеличаване на производителността на компютрите в различни игри. Сред функциите на програмата можете да подчертаете пълната диагностика и отстраняване на грешки в системата, както и да изключите ненужните процеси при стартиране на играта.

Razer Game Booster

Изтеглете Razer Game Booster

AMD OverDrive

Тази програма е разработена от специалисти от AMD и ви позволява безопасно да преустройвате процесора, произвеждан от тази компания. AMD OverDrive има огромни възможности за настройка на всички характеристики на процесора. Освен това програмата ви позволява да проследите как системата реагира на промените.

Програма за овърклок на процесора AMD OverDrive

Изтегляне на AMD OverDrive

GameGain

Принципът на програмата е да се направят някои промени в настройките на операционната система, за да се преразпредели приоритетността на различните процеси. Тези промени, според разработчика, трябва да увеличат FPS в игрите.

Програма за увеличаване на играта на FBS

Изтегляне

Всички програми, представени в този материал, трябва да ви помогнат да увеличите скоростта на кадрите в игрите. Всеки от тях използва своите собствени методи, които в крайна сметка дават приличен резултат.