Заедно с широкото разпространение на различни приложения за Android, които изискват наличието на права на суперпотребител за тяхната работа, списъкът от методи, които им позволяват да получат тези права, се разширява. Може би най-удобният начин да получите root права на устройството Android е да използвате програми, които не изискват свързване на устройството към компютъра. Едно такова решение е Framaroot, безплатна програма, разпространявана във формат APK.

Основната функция на програмата Framarut е да предостави на потребителя възможността да получи права на root на различни устройства Android без да използва компютър.

Списъкът с поддържаните устройства Framaroot не е толкова широк, колкото може да се очаква, но ако програмата все още може да получи правата на Superuser, собственикът на устройството може да бъде сигурен - проблемите с тази функция могат да бъдат забравени.

Получаване на права на корен

Framaroot дава възможност да се получат правата на суперпотребителя с едно кликване, просто да се определят параметрите.

Framaroot получават rue

Различни експлойти

Различни експлойти могат да бъдат използвани за получаване на root права чрез Framarut, т.е. фрагменти от програмния код или последователност от команди, приложими за използването на уязвимости в Android OS. В случая с Framaroot, тези уязвимости се използват за получаване на права на суперпотребител.

Framaroot експлоатира

Списъкът с експлойти е доста широк. В зависимост от модела на устройството и версията на Android, инсталирани на него, конкретни елементи в списъка с методи могат да присъстват или да не присъстват.

Управление на правата на рога

Само по себе си приложението Farmarute не ви позволява да управлявате правата на суперпотребителя, но инсталирате специализиран софтуер за осъществяване на този процес от потребителя. SuperSU - едно от най-популярните решения в този момент. С помощта на Framarut не е нужно да мислите за допълнителни действия за инсталиране на SuperSU.

Инсталиране на SuperSU на Framaroot

Премахнете правата за суперпотребител

В допълнение към получаването, Framaroot позволява на потребителите си да изтрият по-рано получените коренови права.

Framaroot Премахване на права за маршрут

достойнство

  • Приложението е безплатно;
  • Няма реклама;
  • Лесна употреба;
  • Не изисква компютър да изпълнява основни функции;
  • Автоматично инсталиране на приложението за управление на правата на root;
  • Има функция за премахване на правата на суперпотребителя;

недостатъци

  • Не е твърде широк списък на поддържаните модели устройства;
  • Няма поддръжка за нови устройства;
  • Няма поддръжка за новите версии на Android;

Ако устройството, на което искате да получите права на root, се намира в списъка, поддържан от програмата, - Framaroot е ефективен и най-важният начин е да се осъществи необходимите манипулации.

Свали Framaroot безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от официалния сайт

Свали Framaroot безплатно