Използвайки продукти на Apple, винаги трябва да сте наясно с наличието на безплатни софтуерни предложения. Освен това, разработчиците на софтуер винаги се стремят да направят решенията си по-достъпни, за да привлекат повече потребители и следователно да направят отстъпки за тях.
Статията показва действията, които няма да напуснат собствениците на iPhone, iPad и Mac. Освен това можете да получите страхотна оферта от създателя на софтуера.

Вода

Това решение е създадено специално за хора, които внимателно подхождат към въпроса за здравето. Поддържането на водния баланс стана много по-лесно с Water It, който взема предвид дневния прием на течности. Също така има напомняния, тяхната същност - да се уведомява потребителя, когато броят на индикаторите е кратък. В интерфейса има функция за добавяне на вашите резервоари за сметка на обема на водата, а има и стандартни такива. В момента цената е 75 рубли вместо 149.

Показване на активността в софтуера за iOS Water It

Изтеглете водата от AppStore

gMusic

Клиентът е аналогов на Google Play Музика. Графичният корпус има минималния брой показани елементи, което не означава да се каже за функционалността. От интересните функции е необходимо да се отбележи подкрепата за iPod. Освен това има мощен еквалайзер, превъртащ Last.fm, възпроизвеждан от хранилището за облаци. Стандартната бяла тема се променя в параметрите. Преди това цената на програмата е 149 рубли, а сега е абсолютно безплатна.

Пускане на записи в gMusic аудио плейъра

Изтеглете gMusic от AppStore

BlackCam

Решението създава черно-бели изображения от обикновени цветни изображения. На пръв поглед приложението изглежда твърде просто, но BlackCam има много ефекти и настройки за снимки. С правилния подход към използването на филтри на изхода трябва да бъде стилен изстрел. Има предварителен преглед и извършените действия могат да бъдат отменени във всеки случай. В момента, закупуване на абонамент има отстъпка от 40%, а именно 149 рубли.

Направени снимки в приложението BlackCam

Изтеглете BlackCam от AppStore

Преобразувател на единици

Превръщането на величините се улеснява от това решение. Има повече от хиляда подкрепени мерни единици, които са разделени на категории. Една функция е автоматичното актуализиране на обменните курсове, съответстващи на текущия. Приятната графика и интуитивната позиция на заглавията ще осигурят удобна употреба на преобразувателя. Безплатният абонамент е отлична оферта, като се имат предвид такива възможности.

Преобразувайте стойностите в програмата "Преобразувател на единици"

Изтегляне на преобразувател на единици от AppStore

Котвен указател

Когато колата е паркирана в непозната част на града, собственикът прекарва много време в търсене на това. Anchor Pointer предотвратява подобни ситуации, с които се поставя виртуалната котва. Използването на софтуер се използва не само за автомобили, но и за много други обекти. Приложението работи без интернет връзка и затова е още по-удобно. Интерфейсът съдържа история на места и отметки. Покупката на съдържание ще струва 229 рубли при текущата отстъпка.

Списък на котвите в приложението Anchor Pointer

Изтегляне на Anchor Pointer от AppStore

Кристал Аблок

Този рекламен блокер в сафари ви позволява да зареждате страници няколко пъти по-бързо. По този начин интернет трафикът се запазва в 50%. За функциите е необходимо да се извършват не само блокиране на съобщения, но и изскачащи прозорци. Често атрактивните реклами съдържат злонамерен софтуер, Crystal защитава операционната система от подобни ситуации. При закупуването на този софтуер ще спестите повече от 60% от него, чиято цена е само 29 рубли.

Главното меню на Adblock

Изтеглете Crystal Adblock от AppStore

Лондонската национална галерия HD

Отлична галерия за истински любители на изкуството. В интерфейса ще видите всички популярни снимки, които са подредени по автори, жанрове и дори епохи. В галерията има над 1500 картини от известни художници. Картините и техните впечатления могат да се споделят с приятели в популярни социални мрежи. Поддържа слайдшоу и изпраща висококачествени изображения на себе си по електронната поща. Цената за закупуване на заявление е 149 рубли.

Картина в прикачения файл Лондонската национална галерия HD

Изтеглете London National Gallery HD с AppStore

Стартов проток

Launcher предлага бързо стартиране на вашите приложения. Той също така ви помага бързо да изпращате съобщения въз основа на контакти и да разговаряте с приятели. Отличният дизайн на софтуера оставя приятно усещане. Widgets са перфектно свързани с графичната обвивка на операционната система iOS. Настоящата отстъпка за заявлението предполага 29 рубли вместо старата цена от 149 рубли.

Widgets Launcher Pro

Изтеглете Launcher Pro от AppStore

Фитнес - тренировъчни къщи в залата

Решението е подходящо за спортисти, които тренират както в залата, така и вкъщи. Soft ви позволява да направите план за изпълнението на различни видове упражнения, броя на повторенията и подходите. Съществуват и готови планове за обучение, които отразяват ефективността на всяка от предложените упражнения. Има инструменти за следене на теглото и височината и по този начин показват резултатите на състезателя. Софтуерът предлага отстъпка, а именно 15 рубли за абонамент.

Упражнения във фитнес софтуера - тренировъчни къщи в залата

Изтеглете фитнес - тренировъчни къщи в залата с AppStore

Опциите, представени в статията, ще ви помогнат да разгледате някога скъпите решения и сега е много по-евтино и дори напълно безплатно.