Вероятно всеки потребител на социалната мрежа Однокласници обича, когато приятелите му изпращат подаръци и аватарът на потребителя е украсен с красиви, интересни и забавни снимки. Но несъмнено е още по-приятно да радваш приятелите си с подаръци за празника или просто така. В проекта Odnoklassniki има виртуални вътрешни средства за плащане на ресурса - така нареченият OKI, чрез закупуване на които за обикновени пари можем да използваме различни услуги, включително изпращане на подаръци. Но какво да направя, ако финансовите ни възможности са недостатъчни или не са нужни пари?

Изпращаме безплатни подаръци на аватара в OK

Трябва да разберете, че социалната мрежа Odnoklassniki е търговски проект, а собствениците му искат да реализират печалба и да се развиват. Това желание е съвсем естествено и разбираемо, но обикновеният пестелив човек винаги ще намери изход от всяка ситуация. Да разгледаме заедно два начина, по които можете да изпратите подарък на аватара на приятел напълно безплатно.

Метод 1: Присъединяване към групата

В откритите пространства на социалната мрежа ОК има общности, които предоставят възможност за изпращане на подаръци на други потребители безплатно. Нека се опитаме да намерим такава група и да се присъединим към нея. Направете го бързо.

 1. Преминаваме през процеса на оторизация в Odnoklassniki, като въвеждаме вашите потребителско име и парола в съответните полета. Влезте в личния си профил.
 2. Разрешение на сайта Однокласници

 3. В лентата с инструменти на потребителя, намираща се в лявата част на уеб страницата, кликнете върху бутона "Групи" .
 4. Отидете в групите на сайта Odnoklassniki

 5. Въведете следното: "Безплатни подаръци" . В крайна сметка, това е, което ние търсим в ресурса.
 6. Групово търсене по име на сайта на Odnoklassniki

 7. Внимателно прегледайте списъка с групи в резултатите от търсенето. След като взехме решение за избор, се присъединяваме към една от общностите.
 8. Присъединете се към групата на сайта Odnoklassniki

 9. Отиваме в групата. Изберете изображението, което ви харесва и в горния ляв ъгъл кликнете върху иконата „Дайте снимка“.
 10. Дайте снимка на сайта Odnoklassniki

 11. В списъка, който се отваря, ще определим бъдещия щастлив получател на вашето подарък и кликнете върху LMB на снимката на този потребител. Безплатен подарък. Когато някой го приеме, тази снимка ще се появи в аватара на приятел. Готово!

Изборът на приятел на уебсайта на Odnoklassniki

Метод 2: Продажба на подаръци

Odnoklassniki ресурс администрация често, особено след големи празници, показва добра воля и организира продажба на подаръци, а някои от тях могат да получат на потребителя напълно безплатно. Ще се опитаме да участваме в такава продажба, без да имаме намерение да харчим пари.

 1. Във всеки браузър отидете на уебсайта на Odnoklassniki, въведете потребителското си име и паролата си и отидете на страницата си в социалната мрежа. В самото начало на "Лентата" на новини, кликнете върху връзката с офертата за продажба на подаръци.
 2. Отидете на продажбата на сайта Odnoklassniki

 3. Сред предложените изображения намираме един свободен, който харесваме. Кликнете върху него LKM.
 4. Избор на подарък за продажба в Odnoklassniki

 5. Определяме параметрите на бъдещото представяне, т. Е. Неговия тип: частен, таен или обикновен. Ние избираме от списъка с приятели получателя на нашия подарък. Кликнете върху аватара на този потребител.
 6. Избор на приятел за подарък на сайта Odnoklassniki

 7. В следващия прозорец кликнете върху бутона "Затвори" . Подаръкът е изпратен. Парите и обвързването не се изразходват. Задачата е решена успешно.

Подаден е подарък на Однокласниците
Както виждате, винаги има начини да улесните живота на обикновения потребител на социалните мрежи и да го спасите от ненужни финансови разходи. Насладете се на приятелите и познатите си, дайте им подаръци и не само в Однокласниците, но и в реалния живот. Успех!

Вижте също: Даване на безплатни подаръци на Однокласниците