Забавен глас - това е може би най-простата програма за промяна на гласа на всички съществуващи днес. Изберете микрофон, високоговорители и продължете напред - като се забавлявате с приятели със смешен глас. Funny Voice има само една настройка - плъзгача на нивото на терена на гласа. Приложението е напълно безплатно.

Програмата не ви позволява да прехвърляте глас директно към други приложения. Но ако изберете стерео миксера на дънната платка като източник на звук в тези приложения, вашите събеседници ще чуят вашия променен глас.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за промяна на гласа в микрофона

Funny Voice интерфейс

Funny Voice не изисква инсталация и тежи само 42 KB.

Промяна на терена на гласа

С помощта на Funny Voice можете да направите глас, който изглежда като момиче или дори гном. Или обратното - да направят нисък, глух глас, като гигант или демон. Приятелите ви ще умрат със смях.

Променете гласа си в Забавен глас

Качествен, реалистичен звук като този AV Voice Changer Диамант малко вероятно ще постигнете. Но със сигурност може да забавлявате другарите си.

Запис от микрофон

В допълнение към функцията за промяна на гласа, програмата може да записва звук. Достатъчно е да натиснете бутона "Запис". Записът ще бъде автоматично запазен в WAV файл.

Гласово записване в смешен глас

Предимства:

1. Лесен за използване. Това е един вид Paint от света на приложенията за гласови промени;
2. Смешен глас тежи много малко и е неизискващ към ресурсите на компютъра.

недостатъци:

1. Има само две възможности: промяна на тона и записването. В този случай програмата не може да предава аудио директно на гласовия чат на друго приложение. За да направите това, трябва да използвате стерео миксера на компютъра си;
2. Няма интерпретация на интерфейса, въпреки че е трудно да се нарече това недостатък поради простотата на този продукт.

Funny Voice е подходящ за забавление за вечерта. Ако имате нужда от нещо по-сериозно, тогава си заслужава да обърнете внимание AV Voice Changer Диамант или MorphVox Pro ,

Изтегляне на Смешни глас безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт