Glary Utilities не е само една програма, а целият набор от помощни програми в един пакет. Всички те са предназначени за оптимизиране на компютъра. С тяхна помощ можете лесно да изтриете историята на браузъра, ненужните файлове и приложения, както и да намерите и премахнете останалите папки, които се натрупват на компютъра, като постепенно го запушвате. Огромно количество инсталиран софтуер забавя работата на компютъра, въпреки че повечето от тях дори не го използват.

С помощта на Glory Utility помага да се премахне окачването на компютъра, лесно е да изтриете всички ненужни файлове, дори тези, които не искат да почистват по обичайния начин. Естествено, можете ръчно да почистите кеш паметта в браузъра си и да деинсталирате приложенията чрез "Добавяне или премахване на програми", но използвайте подходящия набор от помощни програми, много по-бързо и по-удобно.

Деактивирайте автоматичното стартиране на софтуера в Glary Utilities

Втората колона показва времето, през което компютърът е потопен. Ако е твърде голям, проблемът може да бъде разрешен, като се изключи автоматичното стартиране на някои приложения. Това лесно се прави с бутона "Startup Manager" . Просто погледнете списъка и превключете превключвателя "Off"

Общ преглед в Glary Utilities

Променете програмата автоматично в Glary Utilities

Елиминирайте всички проблеми наведнъж в Glary Utilities

Отстраняване на неизправности в Glary Utilities

Поради факта, че има няколко помощни програми в тази програма наведнъж, наистина можете да се справите с много проблеми с едно кликване. Първо трябва да изберете какво трябва да се диагностицира. Можете да пренебрегвате или да проверявате браузъри, диск, шпионски софтуер, автор, както и регистрационни файлове и преки пътища. До всеки елемент можете да кликнете върху "Подробности" и да видите подробностите.

Отстраняване на неизправности в Glary Utilities

Едновременно можете да се отървете от всички грешки, като кликнете върху "Фиксиране" .

модули

Модули в Glary Utilities

Можете да използвате всяка помощна програма отделно. Има голям списък от възможности. Ако отидете в менюто "Почистване" , можете да изтриете кеша, програмите и много поотделно.

По-долу е графиката "оптимизация" . Тук работите с драйвери и софтуер, за да ускорите компютъра си.

"Сигурност" поправя изпълняваните приложения, премахва всички следи и може да възстановява файлове или да ги изтрива без възможност за възстановяване.

"Файлове и папки" анализира пространството на работния диск. Тук можете бързо да намерите необходимите, а също и да слеете или прекъснете всички приложения.

Графата "Инструменти" ви позволява да създавате копия и да възстановявате регистъра. Тя дава възможност да експериментирате без страх да премахнете нещо важно.

Бърза толерантност

За удобство в долната част на програмата са поставени много важни бутони. Тук можете да разберете автора, да почистите регистъра, да оцените дисковото пространство и да извършите много други операции.

В сравнение с всички известни CCleaner , има много повече възможности. Въпреки това, това не може да се счита за недвусмислено плюс, тъй като много от тях не се използват.

Предимства:

    • руски език
    • Можете да работите заедно с няколко помощни програми заедно или отделно
    • Лесна работа, достъпна и разбираема дори за начинаещи

недостатъци:

    • наличието на много помощни програми, които може да не са необходими от обикновен потребител

Безплатно изтегляне Glory Utility

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт