Android като игрална платформа вече е създадена, но в същото време активно се развива операционната система. Милиони потребители на устройства с Android играят ежедневно игри от различни жанрове, а разработчиците подобряват своите проекти и придават нови възможности за развлечения на модела за използване на мобилни устройства. За да бъде удоволствие взаимодействието с развлекателни приложения, Google Play Games бе създаден.

Google Play Игри - приложение за услуга и едно и също име за устройства с Android OS. Потребителите на услугата получават възможността да запазят играта в съхранението в облака, да демонстрират своите собствени постижения в игрите на други геймъри, достъп до мултиплейър в реално време и много други. От гледна точка на създателите на приложения за Android, услугата "Play Play" е полезна, тъй като опростява развитието на развлекателни проекти, тъй като ви позволява да включвате определени функции в игрите, без да ги създавате от самото начало.

Моят профил

За достъп до всички функции на услугата имате нужда от профил в Google, което е съвсем логично, защото синхронизирането и запазването на постиженията се извършва чрез услугата за облаци Google Диск. Приложението поддържа мулти-отчетност.

Google Play Игри Един или повече акаунти

Разбира се, можете да персонализирате потребителския си профил, като промените случайния псевдоним на системата на всяко име или псевдоним, както и да зададете аватар от доста обширен списък с предложени снимки.

Игри Персонализиране на потребителския ви профил - име, аватар

Моите игри

Достъп до данните за всички игри, изтеглени за конкретен профил в Google, можете да получите, като препратите към секцията "Моите игри" на въпросното приложение. Дори ако играта е инсталирана и след това е изтрита или забавлявала потребителя на друго устройство, можете почти незабавно да възстановите постиженията в процеса на игра и самото приложение на всяко устройство с Android.

Google Play Games Моите игри са инсталирани

Добавянето на нови игри в профила в Google Play Игри е автоматично. Достатъчно е веднъж да стартирате проекта, изтеглен от Google Play Магазин, и системата ще го добави в секцията "Моите игри" . След това процесът на игра ще бъде записан на сървъра, а връщането в пасажа на играта, което харесвате, ще бъде възможно по всяко време и на всяко устройство с Android.

Игри на Google Play добавят игри към услугата

Ниво на играча

Можете да оцените собствените си постижения в игрите, като препратите към рейтинга, създаден от услугата, въз основа на броя точки (XP), спечелени във всички игри, които собственикът на сметката е обърнал внимание. В допълнение към обобщената оценка, налице са информация за постиженията в отделните игри.

Постижения на играчите в Google Play Игри

играчи

Нивото на уменията, оценено от броя на виртуалните очила (XP), може да бъде сравнено с постиженията на други играчи, които са лесни за намиране в специален раздел на въпросното приложение. Когато разглеждате постиженията на друг член на услугата, наред с други неща, има информация за всички игри, които се интересуват от противник или привърженик.

Google Play Игри Други играчи сравняват постиженията

Записване на геймплея

Най-новата функция на приложението Google Play Игри е способността да записвате геймплея на всеки проект за игри. Тази функция, която е много популярна сред потребителите, ви позволява лесно да записвате собствените си умения в игрите, както и да изтегляте получения видеоклип в YouTube, за да покажете приятелите си и да привлечете нови абонати.

Записване на геймплей в Google Play Игри

Наред с други неща е възможно да записвате свой собствен човек и коментари по време на играта, като използвате устройството и микрофона на Android.

Google Play Игри Запишете себе си в геймплея

Намерете игри

Ако интересът към някакъв развлекателен проект на Android изчезне, това не означава, че потребителят не може да привлече друга игра. Функцията "Намиране на игри" улеснява намирането на нови забавления сред огромния списък от игри, които са налице за изтегляне на всички жанрове от Google Play Магазин.

Игри на Google Play Намерете игри, търсете по желание

Системата автоматично избира оферти според потребителските предпочитания за секцията "Препоръчителна" . Има и списък с най-популярните проекти в момента "Популярни" , както и отделен списък на игрови приложения, които поддържат мултиплейър - "Мрежови игри" .

Google Play Игри Намерете секции за търсене на игри

След като сте решили за избора на проекта, можете веднага да изтеглите и инсталирате приложението от Market Play.

Игри на Google Play Инсталиране на намерената игра от Google Play Магазин

достойнство

  • Интерфейс на руски език;
  • Подкрепа за голям брой приложения за игри;
  • Cloud синхронизация.

недостатъци

  • Без наличието на профил в Google и услуги за разработчици в устройството не работи.

Google Play Игри

За любителите на възпроизвеждането на мобилни устройства с Android, Google Play Игри и услугата със същото име са истинска находка. Използването на функционалността на приложението ви позволява лесно да решите проблемите, свързани с опазването на играта и постиженията, както и да премахнете проблема с намирането на ценен игрален проект за изтегляне и инсталиране на смартфон или таблет.

Изтеглете безплатно Google Play

Изтеглете най-новото приложение от Google Play Магазин