Създаването на работен график за определено време е доста дълга и досадна задача. За да направите това, трябва да рисувате всеки ден, включително всички служители или при определени условия. Но можете да използвате програмата Graphic, която ще ви помогне да създадете цикличен график на класовете, да разпространявате всички посочени данни в оптимален ред. Тя дори е подходяща за съставяне на рутина за дълго време. Нека да я разгледаме по-подробно.

Нов цикличен график

Всичко, което се изисква от потребителя, е да въведете маркери, да посочите броя на дните в цикъла, да изберете работното време и да добавите описания и съвети, ако е необходимо. След това осигурете цялата работа на програмата. Той ще създаде готов цикличен календар със зададената информация за секунда.

Създаване на нова графична графика

Главен прозорец

Сега можете да започнете действията, от които се нуждаете. Основният прозорец съдържа всички необходими менюта и настройки, които може да е необходимо да работите с графика. Преди да покажете календара и добавените маркери, активният график е избран чрез изскачащото меню в долната част на прозореца.

Главен графичен прозорец

Настройки на програмата

Посетете това меню, ако трябва да промените някои параметри. Например можете да активирате местоположението над всички прозорци или да зададете персонализиран шрифт. Тук няма много точки и всички от тях основно се отнасят до визуалния компонент на графиката.

Графични настройки

Кликнете с десния бутон някъде в главния прозорец, за да получите достъп до още повече функции. Оттук можете да отворите настройките или да изберете графиките. Освен това препоръчваме да обърнете внимание на запазването на календара като изображение или във формат BMP.

Допълнителни функции Графика

Всички бази на диаграми

Ако вече сте създали много проекти, те са неудобни за избор от изскачащото меню. Следователно, може да се направи чрез този прозорец. Типът график се показва отляво, а името му отдясно. От този списък все още създавате годишен календар, като кликнете върху присвоен бутон.

Всички бази на графични графи

Пример за календар за годината, който можете да видите по-долу в екранната снимка. Тя е напълно разделена на работни дни, а имената на етикетите и броят на активните дни в една година са показани отдясно.

Календар за годината Graphic

достойнство

  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Има руски език;
  • Възможност за създаване на цикличен годишен график.

недостатъци

  • Безжичен интерфейс;
  • Актуализациите не излизат от дълго време.

Графика е остарял проект, който от дълго време изисква актуализации и иновации, но най-вероятно няма да бъде повече, тъй като програмата е изоставена. Въпреки това, все още се справя с основната си задача и е подходящ за създаване на циклични графици за всяко време.

Свали Graphic безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт