Интернет в наше време стана много важен в живота на всеки човек. Вече е трудно да си представим какво биха направили хора от различни сфери и професии, ако не бяха имали такъв удобен начин за обмен на информация. Скоростта на връзката обаче понякога води потребителите поради различни причини. Но с помощта на проста програма за ускоряване на интернет, това може леко да бъде коригирано.

Интернет ускорител - този софтуер за увеличаване на скоростта на интернет чрез оптимизиране на определени параметри. В програмата няма много функции и ще говорим по-долу.

Активирайте оптимизацията

Основната цел на програмата е да се увеличи скоростта. Ако нямате никакви познания за управлението на системата, тогава тази функция е за вас. Просто натиснете един бутон и софтуерът автоматично изпълнява всички налични действия за оптимизиране на скоростта на вашата интернет връзка.

Активиране на оптимизацията в интернет ускорителя

Разширена настройка

Тази функция е подходяща, ако имате известни познания за мрежовата конфигурация. Например, програмата може да следи така наречените "черни дупки", които софтуерът ще помогне да се увеличи производителността на мрежата. Има и други опции, които се включват и изключват, но внимавайте да не ги използвате, освен ако нямате представа какво ще се случи, когато използвате конкретна настройка.

Разширени настройки в интернет ускорителя

Статус на мрежата

В допълнение към увеличаването на скоростта на връзката, Интернет ускорителят може също да следи състоянието на мрежата. Например, в това меню винаги можете да видите колко данни са получени или изпратени след активирането на оптимизацията.

Състояние на мрежата в интернет ускорителя

достойнство

  • Безплатно разпространение;
  • Прост интерфейс;
  • Възможност за фина настройка.

недостатъци

  • Липса на руски интерфейс;
  • Липса на допълнителни функции.

Можете да направите едно просто заключение от по-горе - Интернет ускорител е чудесно за оптимизиране и увеличаване на скоростта на интернет връзката и е доста лесен за използване. В програмата няма абсолютно нищо излишно и вероятно е плюс и минус на програмата.

Свали Internet Accelerator безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт