IOS


Всички устройства от Apple iPhone от четвъртото поколение са оборудвани с LED светкавица. И от самото начало може да се използва не само когато правите снимки и видеоклипове или като фенерче, но и като инструмент, който ще ви предупреди за входящи обаждания.

Включете светлината, когато позвъните на iPhone

За да може входящото повикване да бъде придружено не само от звук и вибрации, но и от светкавица, ще трябва да изпълните няколко прости стъпки.

  1. Отворете настройките на телефона. Отворете раздела "Основни" .
  2. Основни настройки на iPhone

  3. Ще трябва да отворите елемента "Универсален достъп" .
  4. Универсален достъп до iPhone

  5. В полето "Изслушване" изберете "Flash Alerts" .
  6. Предупредителна светкавица за iPhone

  7. Преместете плъзгача в положение "включено". Допълнителен параметър "В тих режим" ще се появи по-долу. Активирането на този бутон ще ви позволи да използвате LED индикатора само когато звукът на телефона е изключен.

Активирайте светкавицата за входящо повикване на iPhone

Затворете прозореца за настройки. Отсега нататък не само входящите обаждания ще бъдат придружени от мигащи светодиодни светкавици на устройството с ябълки, но и от алармено повикване, входящи SMS съобщения, както и от известия от приложения на трети страни, например, VKontakte , Заслужава да се отбележи, че светкавицата ще се задейства само на заключения екран на устройството - ако използвате телефона по време на входящо повикване, няма да има светлинен сигнал.

Използването на всички функции на iPhone ще направи работата с него по-удобна и по-продуктивна. Ако имате въпроси относно тази функция, попитайте ги в коментарите.