IOS


Днес потребителите нямат липса на комуникация с помощта на социалните услуги. Един от лидерите на Runet е все още социална мрежа ВКонтакте , Днес услугата има отделно функционално приложение за iPhone, което може напълно да замести версията на сайта на компютъра.

Общувайте с потребителите

Главната цел на услугата VKontakte е комуникацията с други потребители на тази социална мрежа. В секцията "Съобщения" можете да създавате диалози, в които да могат да бъдат включени един или повече събеседници. В диалоговите прозорци, освен изпращането на съобщения, е възможно да прехвърляте снимки и видеоклипове, съхранени в устройството, да рисувате графити, да изпращате документи от профила на VK, да съобщавате за местоположението им, да давате подаръци и много други неща.

Общувайте с потребителите на VKontakte за iOS

музика

Дълго време потребителите на iPhone не са могли да слушат музика чрез приложението VKontakte. След дълго време музиката се върна, но с малки подобрения: можете също да го слушате безплатно, но за това между песните услугата ще вмъкне реклама. За да премахне рекламата, VC внедри абонамент за музика, чиято цена е 149 рубли на месец.

Музика в iOS за iOS

Намиране и добавяне на приятели

VKontakte е услугата, която ви позволява винаги да поддържате връзка. Потърсете и добавете към приятелите си съученици или съученици, роднини, далечни роднини, приятели, колеги и просто нови познати. Ако не знаете идентификационния номер на потребителя или точно това, което се нарича в социалната мрежа, приложението въвежда разширено търсене, което ви позволява да посочите определени параметри, например град на пребиваване, пол, възраст, семейно положение и т.н.

Намиране и добавяне на приятели в iOS за iOS

Емисия за новини

Добавяне на интересни потребители към вашите приятели, както и абониране за интересни групи и общности, винаги ще бъдете наясно с всички важни събития чрез новините. Особеността на последната е, че тя показва новини не към датата на добавяне, но най-интересно за вас, въз основа на вашите статистически данни за използването на услугата. Нежеланите новини за определени потребители и общности, ако е необходимо, винаги могат да бъдат скрити.

Новини за емисиите на VKontakte за iOS

Групи и общности

Използването на услугата ще бъде по-интересно, ако добавите към групите, които ви привлекли със съдържанието си: групи с анекдоти, рецепти, предстоящи събития, любими институции, lifhakas, препоръки или прегледи на филми и телевизионни предавания - всичко това и много повече тук изобилие.

Групи и общности на VKontakte за iOS

фотоалбуми

Споделяйте снимки на страницата си и ги подреждайте по албум. Съществуващите фотоалбуми могат да бъдат персонализирани: можете да изтривате ненужните, да премествате снимки от един албум в друг, да персонализирате тяхната видимост за потребителите и т.н.

Фотоалбуми в iBook за iOS

видеоклипове

VKontakte е известен със своята видео библиотека. Заснехте ли интересно видео? След това го качете в потребителския си профил. Освен това можете да търсите и преглеждате вече качените видеоклипове за тази услуга. Ако е необходимо, за търсене, сортирайте по точността на заявката, датата на добавяне или дължината на видеоклипа.

Видеоклипове в iOS за iOS

Стената

На стената потребителите всеки ден публикуват своите мисли, снимки и видео, добавят музикални селекции, създават анкети, правят репортажи за записи от стените на други потребители или общности и много други. Добавянето на нови записи в стената ви, вашите приятели и абонати ще бъде в състояние да ги видите в своя информационен канал.

Стена в COS за iOS

естери

Не толкова отдавна в приложението VKontakte имаше бутон "Ethers" , който ви позволява да правите на живо излъчвания от вашето устройство. Вярно е, че като изберете този бутон, VKontakte ще ви предложи да изтеглите специално приложение VK Live , чрез което вече можете да излъчвате на живо.

Етер на VKontakte за iOS

история

Нова интересна възможност VKontakte - е подкрепата на историите. Това е напълно нов начин за споделяне на снимки и кратки видеоклипове, които ще бъдат видими за вашите приятели и абонати за период от 24 часа. След това снимките и видеоклиповете се изтриват автоматично.

VKontakte истории за iOS

отметки

За да не загубите никакви записи, снимки, видеоклипове или страници, които ви интересуват, добавете ги в отметките си. За да бъде потребител или група VC в този раздел, просто отворете менюто на съответния профил и изберете елемента "Добавяне към маркери" . За всичко останало, просто кликнете върху бутона "Подобно" .

Маркери за iOS на VKontakte

игра

Потърсете и инсталирайте във вашите игри за игри на iPhone - всички игри се инсталират отделно от App Store, но всички статистически данни за употреба ще бъдат синхронизирани с профила на VKontakte.

VKontakte игри за iOS

Черният списък

Много от нас по време на ползването на услугата VKontakte срещнаха активно разпространение на спам или натрапчиви потребители, от които може да бъде защитена само от добавянето им към черния списък. Блокираните потребители могат да виждат само името и аватара ви - в противен случай достъпът ще бъде напълно ограничен.

Черният списък на VKontakte за iOS

Подаръци

За да даде на потребителя на VC знак със или без внимание, приложението има функцията "Подаръци" , която е библиотека от редовно актуализирани цветни снимки, повечето от които се разпространяват на платена основа. Можете да добавите текст към избрания подарък. Ако е необходимо, вашата самоличност може да бъде скрита от всички потребители, освен от получателя и от всички без изключение, включително от собственика на подаръка ви. Плащането се извършва чрез гласове, които могат да бъдат закупени в настройките на приложението.

Подаръци в iOS за iOS

Стикери

Не толкова отдавна специалността стана стикери, които представляват един вид замяна на познатите емотикони, но в много по-цветна форма. В VC има магазин за стикери, който ви позволява да купувате комплекти безплатно или за малки плащания с любимите си герои. Плащането на стикери се извършва с гласове, които могат да бъдат закупени в настройките на приложението.

VKontakte за стикери за iOS

Парични преводи

Удобна функция, която ви позволява да изпращате пари директно от банковата си карта в частни съобщения. Характеристиката на тази функция е, че не е нужно да знаете номерата на картите на получателя - той ще реши къде да изтегли парите. В допълнение, ако сте потребител на банкова карта на платежната система MasterCard или Maestro, тогава услугата няма да начислява комисиона за извършване на трансфери. Във всички други случаи, комисията ще бъде 1%, но не по-малко от 50 рубли.

Превод на пари в VKontakte за iOS

Изключете известията

Ако трябва да останете в мълчание за известно време, без да получавате никакви известия от VKontakte, конфигурирайте функцията " Не ме безпокойте" , която ви позволява да деактивирате всички известия от приложението за определено време. След като изтече времето, известията ще бъдат върнати.

Деактивирайте известията в iOS за iOS

Настройки за поверителност

Ограничете достъпа до лични данни, като зададете настройки за поверителност. Ако е необходимо, личните данни от страницата ви могат да се виждат само от приятели и достъпът до определени части от услугата може да бъде отворен само за вас.

Настройките за поверителност за iOS в iOS

достойнство

  • Приятно интерфейс, изпълнен в корпоративен стил VKontakte;
  • Висока функционалност, която не компрометира използваемостта на приложението;
  • Стабилна работа и редовни актуализации, които усъвършенстват съществуващите функции и добавят нови.

недостатъци

  • Няма възможност за създаване на групи и общности;
  • Повтарящите се съобщения могат периодично да идват със силно закъснение.

Днес VKontakte за iPhone е примерно приложение, което трябва да бъде социалната мрежа за iOS. Високата функционалност е идеално комбинирана с лекота на използване и приятен интерфейс. Разработчиците редовно пускат актуализации, което, надяваме се, скоро ще бъде лишено от малки недостатъци.

Изтегляне ВКонтакте

Изтеглете последната версия на приложението от App Store