Важно е да привлечете нови зрители в канала си. Можете да ги помолите да се абонират за вашите видеоклипове, но мнозина отбелязват, че в допълнение към такава заявка има и визуален бутон, който се появява в края или началото на видеоклипа. Нека да разгледаме по-отблизо процедурата за нейната регистрация.

Бутон за абониране във видеоклиповете ви

Преди това е възможно да се създаде такъв бутон по няколко начина, но на 2 май 2017 г. се появи актуализация, в която подкрепата за анотации бе преустановена, но функционалността на окончателните скрийнсейвъри бе подобрена, което направи възможно създаването на такъв бутон. Нека анализираме този процес стъпка по стъпка:

 1. Влезте в профила си в YouTube и отидете в студиото за реклама, като кликнете върху съответния бутон, който се показва, когато кликнете върху аватара на потребителския си профил.
 2. YouTube Creator Studio

 3. В менюто отляво изберете "Видеомениджър", за да отидете в списъка с видеоклиповете си.
 4. Управление на видеоклипове в YouTube

 5. Можете да видите списък с видеоклиповете си пред вас. Намерете желания, кликнете върху стрелката до него и изберете "Защитен екран и пояснения" .
 6. Крайния екран на YouTube

 7. Сега виждате видео редактор пред вас. Трябва да изберете "Добавяне на елемент" и след това "Абонамент" .
 8. Елемент за абонамент в YouTube

 9. Иконата за канала ви се показва в прозореца на видеоклипа. Преместете го на всяка част от екрана.
 10. Показване на логото на канала на YouTube

 11. По-долу, на времевата линия ще видите плъзгач с името на канала си, го преместете наляво или надясно, за да посочите часа на старта и времето за край на показването на иконата във видеоклипа.
 12. елемент от абонамента за времевата линия YouTube

 13. Сега можете да добавите още елементи към крайния скрийнсейвър, ако е необходимо, и след редактирането кликнете върху "Запазване", за да приложите промените.

Запазване на редактирането в YouTube

Имайте предвид, че не можете да правите повече манипулации с този бутон, освен да го преместите. Може би в бъдещите актуализации ще видим още опции за дизайна на бутона "Абониране", сега е необходимо да бъдете доволни от това, което е.

Потребителите, които виждат видеоклипа ви, могат да насочат курсора към логото на вашия канал, за да се абонират веднага. Също така можете да научите повече за последното меню на екрана, за да добавите повече информация към вашите зрители.