Ако искате каналът ви да се потвърди, трябва да получите отметка, което ще потвърди това състояние. Това се прави, така че измамници не могат да създадат фалшив канал и зрителите са сигурни, че гледат официалната страница.

Потвърдете канала си в YouTube

Има два начина за проверка - за онези, които печелят от осигуряване на приходи директно от YouTube, чрез AdSense и за тези, които работят в партньорски мрежи. Тези два случая са различни, така че нека анализираме всеки от тях.

Получаване на отметка за партньорите в YouTube

За вас има специална инструкция за получаване на отметка, ако работите директно с видео хостинг в YouTube. В този случай трябва да изпълните следните условия:

 • Използвайте само собствените си видеоклипове, които не нарушават авторските права.
 • Броят на абонатите трябва да бъде 100 000 или повече.
 1. В случай на съответствие с горното, трябва да отидете в Помощния център на Google, където има специален бутон за кандидатстване за проверка.
 2. Кандидатстване за потвърждаване на канал в YouTube

  Помощния център на Google

 3. Сега в приложението трябва да посочите, че искате каналът ви да бъде потвърден.

Остава само да чакаме отговор. Обърнете внимание и на факта, че могат да се прилагат само тези канали, които са направили повече от 900 000 минути през последните деветдесет дни. В противен случай винаги ще стигнете до центъра за поддръжка, вместо към формуляра за кандидатстване за проверка.

Получаване на отметка за членовете на партньорските мрежи

Ако работите с определена партньорска мрежа, която помага в разработването, правилата и инструкциите за получаване на потвърждение се различават леко. Задължителни условия:

 • Както в случая по-горе, само съдържанието на автора трябва да е в канала.
 • Трябва да сте популярен човек и / или каналът ви трябва да бъде популяризирана марка.
 • Каналът трябва да има собствен преглед, аватар, капачка. Всички полета на главната страница и в раздела "За канала" трябва да бъдат попълнени правилно.
 • Наличие на постоянна дейност: мнения, оценки, абонати. Невъзможно е да се посочи точната цифра, тъй като в този случай този процес е чисто индивидуален, броят на възгледите и абонатите също е различен.

Също така можете да поискате помощ от представители на вашата партньорска мрежа, най-често те трябва да помогнат на каналите си да се отпуснат.

Това е всичко, което трябва да знаете за проверката на канала. Не обръщайте много внимание на това, ако току-що стартирате кариерата си в YouTube. По-добре е да се съсредоточите върху качеството на съдържанието и да привличате нови зрители, и винаги можете да го проверите.