как да получите отметка на

Ако искате каналът ви да се потвърди, трябва да получите отметка, което ще потвърди това състояние. Това се прави, така че измамници не могат да създадат фалшив канал и зрителите са сигурни, че гледат официалната страница.

Потвърдете канала си в YouTube

Има два начина за проверка - за онези, които печелят от осигуряване на приходи директно от YouTube, чрез AdSense и за тези, които работят в партньорски мрежи. Тези два случая са различни, така че нека анализираме всеки от тях.

Получаване на отметка за партньорите в YouTube

За вас има специална инструкция за получаване на отметка, ако работите директно с видео хостинг в YouTube. В този случай трябва да изпълните следните условия:

 • Използвайте само собствените си видеоклипове, които не нарушават авторските права.
 • Броят на абонатите трябва да бъде 100 000 или повече.
 1. В случай на съответствие с горното, трябва да отидете в Помощния център на Google, където има специален бутон за кандидатстване за проверка.
 2. Кандидатстване за потвърждаване на канал в YouTube

  Помощния център на Google

 3. Сега в приложението трябва да посочите, че искате каналът ви да бъде потвърден.

Остава само да чакаме отговор. Обърнете внимание и на факта, че могат да се прилагат само тези канали, които са направили повече от 900 000 минути през последните деветдесет дни. В противен случай винаги ще стигнете до центъра за поддръжка, вместо към формуляра за кандидатстване за проверка.

Получаване на отметка за членовете на партньорските мрежи

Ако работите с определена партньорска мрежа, която помага в разработването, правилата и инструкциите за получаване на потвърждение се различават леко. Задължителни условия:

 • Както в случая по-горе, само съдържанието на автора трябва да е в канала.
 • Трябва да сте популярен човек и / или каналът ви трябва да бъде популяризирана марка.
 • Каналът трябва да има собствен преглед, аватар, капачка. Всички полета на главната страница и в раздела "За канала" трябва да бъдат попълнени правилно.
 • Наличие на постоянна дейност: мнения, оценки, абонати. Невъзможно е да се посочи точната цифра, тъй като в този случай този процес е чисто индивидуален, броят на възгледите и абонатите също е различен.

Също така можете да поискате помощ от представители на вашата партньорска мрежа, най-често те трябва да помогнат на каналите си да се отпуснат.

Това е всичко, което трябва да знаете за проверката на канала. Не обръщайте много внимание на това, ако току-що стартирате кариерата си в YouTube. По-добре е да се съсредоточите върху качеството на съдържанието и да привличате нови зрители, и винаги можете да го проверите.