Когато работите с компютър, най-често срещаната жалба от потребителите е забравена парола. Най-често в програмата не може да се види никъде. За някои софтуери са разработени специални инструменти на трети страни, които позволяват това да бъде направено. И как става това в Skype? Да видим.

Как да видите вашата Skype парола

За съжаление няма функция за разглеждане на паролата в Skype. Има и специална програма. Единственото нещо, което потребителят може да направи, когато паролата се загуби, е да я използва, за да я възстанови. Но за това е необходимо да знаете имейл адреса, към който е приложен акаунтът, и да имате достъп до него.

Възстановяване на парола в Skype

Ако забравите всичко, включително и данните за вход, тогава няма да можете да възстановите това счетоводство. Единствената опция е да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. Те могат да възстановят сметка в баланса, който има пари в брой. Но това е по изключение и ако отговаряте на всички зададени въпроси.

Ако имате затруднения при влизането в Skype, опитайте да влезете през друг акаунт, Microsoft или Facebook.

Влезте с друг профил в Skype

Както можете да видите, по-добре е да помните или да запишете данните си някъде, в противен случай можете да загубите достъп до профила си.