Оказва се, че можете да промените гласа в Skype. Разбира се, много от вас дори не го знаеха. Това се прави с помощта на специални програми, които се изтеглят отделно, тъй като по подразбиране тази функция в Skype не се предоставя. Нека видим как работят тези добавки и колко са безопасни за компютъра.

Променете гласа в Skype с инструмента Clownfish

Първо, изтеглете програмата на компютъра.

Свали Clownfish безплатно

Инсталирайте го, това отнема няколко минути. След стартиране на програмата ще бъде в тавата (в долния десен ъгъл на екрана), ще намерите иконата под формата на риба и щракнете върху нея. Изберете "Preferences-Interface Language" и променете езика на интерфейса на руски език.

Променете езика на Clownfish в Skype

Сега, за да промените гласа в Skype, изберете подходящата опция от списъка с програми. Предаваме елементите "Промяна на гласа" - "Гласове" - "Вариант на гласа" .

Променете гласа с Clownfish в Skype.

След това първо стартирайте Skype програмата, след това Clownfish. Всичко това трябва да се направи от администраторския профил. Ние се съгласяваме с всички условия и можем да проверим резултата.

Урокът: Как да използвате Clownfish

Промяна на гласа в Skype Voice Changer

Тази програма не е преведена на руски език, но има доста лесен интерфейс. Изтеглете го и го инсталирайте на компютъра си.

След стартирането трябва да намерим секцията "Промяна на гласа" , има икони, върху които можете да изберете желания глас.

Буквата се променя, като се движи плъзгача.

Промяна на гласа с Skype Voice Changer в Skype

Ако искате да добавите гласове към програмата, те могат да се изтеглят безплатно от сайта на програмиста.

Clownfish и Skype Voice Changer са най-популярните програми за промяна на гласа в Skype. Освен това те са абсолютно безопасни за компютъра. Ако по някаква причина тези две програми не ви харесват, можете да изтеглите други в интернет.