Свързването на два профила ще ви позволи не само да споделяте нови снимки с приятелите си, но и да защитите профила си Instagram , Това свързване ще ви помогне да защитите страницата си от хакерство. Нека да разберем как да свързваме тези два профила стъпка по стъпка.

Как да свържете профил в Instagram с Facebook

Можете да направите връзка чрез социалната мрежа Facebook или чрез Instagram - просто изберете какво е за предпочитане за вас, резултатът ще бъде същият.

Метод 1: Свързване на профили чрез Facebook

Първо, трябва да сте сигурни, че всички или някои потребители на Facebook могат да виждат връзка, чрез която можете да отидете в потребителския си профил в Instagram.

 1. Трябва да отидете в профила, където искате да конфигурирате. Въведете данните си за вход и парола на главната страница във Facebook, след което влезте.
 2. Влез във Facebook

 3. Сега кликнете върху стрелката за надолу до менюто за бърза помощ, за да преминете към настройките.
 4. Настройки Facebook

 5. След това трябва да отидете в секцията "Приложения" . За да направите това, изберете съответния елемент в менюто вляво.
 6. Настройки за Facebook приложения

 7. Преди да се появят приложения, в които сте влезли чрез Facebook. Следователно, ако сте се регистрирали в профила си във Facebook, тогава приложението ще се покаже автоматично и ако регистрацията е извършена по различен начин, а чрез същия имейл адрес, просто влезте в Instagram чрез Facebook. След това приложението ще се покаже в списъка.
 8. Настройване на приложението Instagram във Facebook

 9. Сега, в близост до желаното приложение, кликнете върху молива, за да промените настройките. В секцията "Видимост на приложенията" изберете съответния елемент, който от определен кръг от потребители ще може да види връзката към потребителския ви профил в Instagram.
 10. Видимост на приложението Facebook

Това завършва процеса на редактиране на видимостта на връзката. Нека да продължим към създаването на износ на публикации.

Метод 2: Свързване на профили чрез Instagram

Разбира се, можете да свържете профил във Facebook чрез потребителския си профил в Instagram, но като се има предвид, че Instagram е предназначен предимно за използване със смартфони, можете да се свържете само чрез мобилно приложение.

 1. Стартирайте приложението Instagram, отидете в долната част на прозореца до най-десния раздел, за да отворите страницата на профила си, след което докоснете иконата с предавката.
 2. Отворете настройките за профил на Instagram

 3. В секцията "Настройки" намерете и изберете секцията "Свързани профили" .
 4. Свързани профили в Instagram

 5. На екрана ще се показват наличните социални мрежи в услугата за обвързване. В този списък намерете и изберете Facebook.
 6. Свържете профила в Facebook с Instagram

 7. На екрана ще се появи миниатюрен прозорец, в който ще трябва да изберете бутона "Напред" .
 8. Потвърждаване на обвързването на профила в Facebook с Instagram

 9. За да завършите обвързването, ще трябва да влезете в акаунта си в Faebook, след което връзката ще бъде установена.
 10. Прекратяване на профила в Facebook на Instagram

Редактиране на режима за автоматично публикуване във Facebook

Сега трябва да се уверите, че публикуваните записи в Instagram автоматично се показват на вашия Facebook. За да направите това, ще направим няколко лесни стъпки за конфигуриране на приложението на вашия смартфон или таблет.

 1. Първо, влезте в необходимия профил в Instagram и отидете в менюто с настройки. Това може да се направи, като се кликне върху знака под формата на три вертикални точки, който е в горната част на екрана.
 2. Настройки на Instagram

 3. Сега отидете, за да видите секцията "Настройки" , където трябва да изберете "Свързани профили" .
 4. Свързани настройки на профила за инстаграми

 5. Сега кликнете върху знака "Facebook", за да свържете профилите.
 6. свържете Facebook с Instagram

 7. След това изберете кръга от потребители, които ще могат да виждат нови публикации от Instagram в хрониката ви.
 8. изглед за публикуване на достъп

 9. Приложението ще ви предложи да публикувате нови публикации, след като ги споделихте, във вашата хроника във Facebook.
 10. дял в "Хрониката Facebook"

Това е краят на връзката. След като публикувате нова снимка в Instagram, трябва само да изберете Facebook в раздела Споделяне .

Споделяне на снимка във Facebook

След един куп от тези два профила можете да споделяте нови снимки в две социални мрежи по-бързо и по-лесно, така че вашите приятели винаги да са наясно с нови събития в живота ви.