Социалната мрежа Twitter е доста популярна сред потребителите от цял ​​свят, тъй като ви позволява да сте в крак с актуалните събития и да следвате интересни теми, без да харчите много време. По подразбиране интерфейсът на клиентите на сайта и приложенията е същият като този, зададен в операционната система по подразбиране и / или използван в региона. Но понякога, поради случайна грешка или поради външна намеса, езикът се променя на различен от руския. В днешната ни статия ще разкажем как да го върнем.

Променяме езика на Twitter на руски

Повечето потребители си взаимодействат С Twitter по два начина - чрез мобилния клиент или официалния сайт, достъпен от всеки браузър за компютъра. В случай на заявления за андроид и IOS необходимостта от промяна на езика на интерфейса просто не възниква, тя винаги съответства на системната. Но в уеб версията може да срещнете такава задача, за щастие, тя е решена много просто.

Така че, за да смените езика на руски в Twitter, каквото и да е първоначално, трябва да изпълните следните стъпки:

Забележка: В нашия пример интерфейсът на сайта е показан на английски, но може да имате и друг. Разликите, които имат значение в разглежданата тема, ще обозначим отделно.

 1. Веднъж на главната страница на въпросната социална мрежа (или на друго, което не е важно тук), кликнете с левия бутон на мишката (LMB) върху изображението на профила си, разположен в горния десен ъгъл.
 2. Отворете менюто на профила си в уеб версията на Twitter за Windows

 3. От падащия списък намерете елемента „Настройки и поверителност“ и кликнете върху него с ЛКМ.

  Вижте настройките и опциите за поверителност в Windows за Windows на Twitter

  Забележка: Ако имате различен език на сайта от английски, необходимия елемент от менюто може да бъде определен от един от следните ориентири:

  • той е седмият в списъка на наличните опции;
  • първият от тези, които нямат икона;
  • първият в третия блок от опции (самите блокове са секции от хоризонтални ивици).
 4. Разгънете падащия списък в блока "Език" и го превъртете малко надолу.

  Изборът на език на интерфейса на сайта Twitter в Windows

  Забележка: Ако езикът не е английски, просто изберете първия елемент, пред който има падащ списък. Под него е часовата зона, а преди нея има още две точки, всяка от които съдържа две полета.

 5. Изберете „Руски - руски“ от списъка с наличните езици и след това преминете към долната част на страницата.
 6. Изборът на руски език интерфейс в уеб версията на Twitter за Windows

 7. Кликнете върху бутона „Запазване на промените“ .
  Запазете промените и приложите руския език в уеб версията на Twitter за Windows

  Въведете паролата за профила си в Twitter в изскачащия прозорец и след това кликнете отново върху „Запазване на промените“ - това е необходимо, за да потвърдите промените си.

 8. Въвеждане на парола за запазване на промените в уеб версията на Twitter за Windows

 9. След като изпълните горните стъпки, езикът на сайта ще бъде променен на руски, както може да се види не само в раздела за настройки,
  Езикът на интерфейса на Twitter успешно е променен на руски на компютър с Windows
  но и на главната страница на социалната мрежа.
 10. Начална страница в Twitter на руски език

  Така че само можете да върнете руския език на официалния сайт на Twitter, ако по някаква причина по-рано е бил променен на друг.

заключение

В тази кратка статия говорихме за това как да сменим езика на руски в Twitter, каквото и да е било преди. Задачата е доста проста и се изпълнява само с няколко щраквания на мишката. Основната трудност се състои в намирането на необходимите елементи от менюто за нейното решение в случай, когато не е възможно да се разбере значението на елементите на интерфейса. За тази цел ние определихме точното местоположение на необходимите опции “на пръстите”. Надяваме се, че този материал е полезен за вас.