Как да промените името в Yandex Mail

Когато изпращате писма с помощта на Yandex.Mail, получателят получава не само самото съдържание, темата и имейл адреса, но и името на подателя. Тази информация се прилага автоматично към всички нови съобщения, но ако желаете, тя може да бъде променена по ваша преценка, като се използват вътрешните настройки на въпросната услуга.

Отидете на Yandex.Mail

 1. Докато сте на уебсайта за имейл услуги, щракнете с левия бутон върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл на страницата. Тук трябва да изберете „Лични данни, подпис, портрет“.

  Промяна на лични данни от началната страница на Yandex.Mail

  Като алтернатива можете да използвате елемент „Информация за подателя“ В глава „Всички настройки“.

 2. Промяна на личните данни от настройките в Yandex.Mail

 3. Хванат на страницата „Информация за подателя“, намерете текстовото поле "Твоето име" и въведете нови данни по ваша преценка. Можете да използвате почти всеки символ, включително текстови емотикони, без видими ограничения за броя или буквите.

  Процесът на промяна на името на подателя в настройките на уебсайта Yandex.Mail

  По желание можете допълнително да промените или изтриете подписа в съответния блок, тъй като тук обикновено се използва името на подателя.

  Възможността за промяна на подписа в настройките на уебсайта Yandex.Mail

  Прочетете също: Управление на подпис в Yandex.Mail

 4. За да приложите нови настройки, превъртете надолу до края на страницата и натиснете "Запазите промените"... Веднага след това можете да напуснете раздела и да се уверите, че промяната е била успешна, например, като изпратите съобщение до себе си.

  Запазване на нови параметри в настройките на уебсайта Yandex.Mail

  Прочетете също: Изпращане на имейли по имейл

  Ако всичко е направено правилно, зададените данни трябва да се показват във входящата поща и вътре в самото писмо, до пощенския адрес. В този случай единственото изключение може да бъде пълното изчистване на посоченото поле, което от своя страна ще доведе до заместване на името за влизане в акаунта.

 5. Пример за писмо с променено име на уебсайта Yandex.Mail

Разгледаната процедура за примера на уебсайта в момента е подходяща за всички устройства, тъй като нито официалното приложение, нито мобилната версия предоставят необходимите параметри. В допълнение, вътрешните настройки на Yandex.Mail нямат нищо общо с потребителските данни от паспорта и следователно промяната на акаунта също няма да доведе до желаните резултати.