произход Той използва някога популярната система за защита чрез таен въпрос. Услугата изисква посочване на въпроса и отговора при регистрацията и в бъдеще се използва за защита на потребителските данни. За щастие, както много други данни, таен въпрос и отговор могат да се променят по желание.

Използвайки таен въпрос

Тази система се използва за защита на личните данни от редактиране. Когато се опитате да промените всичко в потребителския си профил, потребителят трябва да отговори правилно, в противен случай системата ще откаже достъп.

Интересното е, че потребителят трябва да отговори, дори ако иска да промени отговора и въпроса. Така че, ако потребителят забрави тайния въпрос, тогава ще бъде невъзможно да го възстановите сами. В този случай можете да продължите да използвате Origin без никакви ограничения, но няма да имате достъп до промяна на въведените в профила данни. Единственият начин да получите отново достъп е да се свържете с екипа за поддръжка, но повече по този въпрос в статията.

Променете въпроса за сигурността

За да промените тайния си въпрос, трябва да отидете на настройките за сигурност на вашия профил на сайта.

 1. За да направите това, на официалния уебсайт на произход, трябва да разширите потребителския си профил, като кликнете върху него в долния ляв ъгъл на екрана. Има няколко възможности за работа с профила. Трябва да изберете първия - "Мой профил" .
 2. Профил в сайта "Произход"

 3. Ще бъдете заведени на страницата с профил, където трябва да отидете на сайта на ЕА. За да направите това, използвайте големия оранжев бутон в горния десен ъгъл.
 4. Отидете на редактирането на профил на уебсайта на EA

 5. След като сте в сайта EA, трябва да изберете втория - "Сигурност" в списъка със секции вляво.
 6. Секция "Настройки за защита на профила на EA"

 7. В самото начало на новата секция, която се отваря, ще се покаже полето "Защита на профила" . Тук трябва да кликнете върху синия надпис "Редактиране" .
 8. Променете настройките за защита на профила на EA

 9. Системата ще ви помоли да въведете отговора на вашия защитен въпрос.
 10. Отговорът на въпрос за сигурността за достъп до промяната на параметрите на профила на EA

 11. След правилния отговор се появява прозорец с променени настройките за сигурност. Тук трябва да отидете в раздела "Таен въпрос" .
 12. Раздел с промяна на тайния въпрос на профила на EA

 13. Сега можете да изберете нов въпрос и да въведете отговор. След това кликнете върху "Запазване" .

Променете тайния въпрос за профила на EA

Данните са успешно променени и вече могат да бъдат използвани.

Възстановяване на таен въпрос

В случай, че отговорът на таен въпрос не може да бъде въведен по някаква причина, той може да бъде възстановен. Но това не е лесно. Процедурата е възможна само след комуникация с техническа помощ. По време на писането на статията не е предоставена унифицирана процедура за възстановяване на таен въпрос, когато е изгубена, а услугата предлага само да се обади в офиса по телефона. Но все пак трябва да се опитате да се свържете с услугата за поддръжка по този начин, тъй като е съвсем реалистично, че системата за възстановяване все още ще бъде въведена.

 1. За да направите това, на официалния сайт на EA, трябва да превъртите надолу страницата и да натиснете бутона "Поддръжка" .

  Услуга за поддръжка на уебсайта на EA

  Можете също да кликнете върху връзката:

 2. Поддръжка на EA

 3. Освен това ще има трудна процедура за пробиване на решаването на проблема. За да започнете, кликнете върху бутона в горната част на страницата " Свържете се с нас ".
 4. Свържете се с техническата поддръжка на EA

 5. Ще се отвори страница със списък на продуктите на EA. Тук трябва да изберете произход. Обикновено това е първото в списъка и е отбелязано със звездичка.
 6. Избиране на продукт с проблем за достъп до поддръжката на EA

 7. След това трябва да посочите от коя платформа Origin се използва - от компютър или MAC.
 8. Изборът на платформата, използвана при контакт с техническата поддръжка EA

 9. След това трябва да изберете темата на въпроса. Тук се нуждаете от опцията "Моят профил" .
 10. Избор на темата за свързване с техническата поддръжка за EA

 11. Системата ще ви помоли да посочите естеството на проблема. Трябва да изберете "Управление на настройките за защита" .
 12. Избор на естеството на проблема, когато се свържете с техническата поддръжка EA

 13. Ще се появи ред, в който се иска да посочите какво се изисква от потребителя. Трябва да изберете опцията "Искам да променя своя таен въпрос" .
 14. Избор на параметри за сигурност, които да се променят при достъп до поддръжка на EA

 15. В последната точка трябва да се посочи дали са направени опити самостоятелно за това. Трябва да изберете първата опция - "Да, но имаше проблеми" .
 16. Изборът на действието, довело до проблема, когато се свържете с техническата поддръжка на EA

 17. Също така, въпросът за версията на клиента Origin се появява по-рано. Не е известно какво общо има това с тайния въпрос, но е необходимо да се отговори.

  Избор на версия Origin при свързване с EA за техническа поддръжка

  • Можете да научите за това в клиента, като отворите секцията "Помощ" и изберете опцията "За" .
  • Получаване на информация за версията на клиента Origin

  • Версията за произход ще се покаже на отворената страница. То трябва да бъде обозначено, закръглено до първите числа - било 9 или 10 по време на писането на статията.
  • Версия произход

 18. След като изберете всички елементи, се появява бутонът "Избор на комуникация" .
 19. Потвърждение на попълненото искане за достъп до помощ за EA

 20. След това се отваря нова страница с възможни решения на проблема.

Решение по писмената молба, когато се свържете с EA за техническа поддръжка

Както беше посочено по-рано, по време на писането на тази статия няма един единствен начин за възстановяване на тайна парола. Може би ще се появи по-късно.

Системата ще предлага само да се обади на горещата линия на услугата за поддръжка. Телефонна услуга в Русия:

+7 495 660 53 17

Според официалния уебсайт се заплаща стандартна такса за обаждането, определена от оператора и тарифата. Работното време е от понеделник до петък от 12:00 до 21:00 часа в Москва.

Комуникация с подкрепата на ЕА по правилния въпрос директно

За да възстановите таен въпрос, обикновено трябва да посочите някакъв код за достъп до закупената по-рано игра. Обикновено това позволява на специалистите да определят дали даден потребител има валиден профил. Могат да се изискват и други данни, но това се случва по-рядко.

заключение

В резултат на това най-добре е да не загубите отговора си на таен въпрос. Основното е да се използват достатъчно прости отговори, в писмена форма или в избиране, които не можете да объркате или да въведете нещо нередно. Надяваме се, че сайтът все още ще има единна система за възстановяване на въпроса и отговора и дотогава е необходимо да се реши проблемът, както е описано по-горе.