Ние вече прегледахме на нашия сайт такъв гигант на игралната индустрия, тъй като пара от компанията Valve. В Steam, спомням си, повече от 6.5 хиляди игри, както от видни, така и от независими разработчици. В случая на произход, всичко е различно. Тази услуга е предназначена единствено за разпространение на продукти от Electronic Arts и техните малко партньори. По този начин няма нужда да разчитаме на разнообразието, но също така е невъзможно да не обръщаме внимание на тази услуга. И всичко, защото EA наистина има много игри, обичани от милиони играчи от цял ​​свят.

Отново, по аналогия с Steam, заслужава да се отбележи, че Origin има много по-малко функционалност, която ще видим по-долу.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за изтегляне на игри на вашия компютър

магазин

съхранявайте в Origin

Както вече казахме, това не е много обширно. На основната страница ще очаквате основните новости, както и различни промоции, включително отстъпки и безплатни игри. Струва си да се отбележи, че тук има само 2 безплатни продукти, а всичко останало е бета и демо версия, както и "подаръци" от Origin. Последните ви позволяват да изтеглите игра за ограничен период от време (от няколко часа до месец) безплатно, а софтуерът ще остане с вас завинаги. Също така си струва да се отбележи наличието на т.нар. "Безплатни почивни дни". През този уикенд можете да изтегляте и да играете предлаганата игра само в определеното време. Пълно преминаване в толкова кратко време - задачата е доста трудна, но такова действие може да ви помогне да решите дали да купите или не.

Търсенето в магазина е организирано по стандартни жанрове: симулатори, пъзели, спорт и др. След това можете да определите обхвата на цените, разработчика, издателя, рейтинга, вида на играта и някои други параметри, за да прецизирате заявката. В допълнение, можете веднага да отидете на популярни серии, като BattleField. Заслужава да се отбележи и отделен раздел с оферти до 200 и до 400 рубли. Разбира се, в "Origin" има редовни промоции, където можете да си купите игра с доста добра отстъпка.

Моят списък с игри

моите игри в Origin

Всички продукти, които купувате, ще се показват в секцията "Моите игри". Струва си да се отбележи, че всичко изглежда доста минималистично и красиво. Освен това можете да промените размера на капаците, като преместите плъзгача отгоре, както и да скриете някои елементи. Когато задържите курсора на мишката над капака, ще видите прозорец, показващ пълното име, датата на последното изпълнение и времето в играта. От тук можете да добавите продукта към любимите си и да отворите пълната информация. Включва код на продукта, време за добавяне в библиотеката и списък с всички постижения и налични добавки (DLC).

товарене

Изтегляне на прозореца на произход

Изтеглянето и инсталирането е много проста - сочейки играта, пускайки бутона и след известно време (в зависимост от размера и скоростта на вашата интернет връзка), той ще бъде изтеглен и инсталиран. За съжаление, има много неприятни мигове - някои игри в мрежата трябва да инсталират специални приставки, без които вие например просто не можете да намерите мрежата. Спомням си, че всичко е много по-лесно в Steam.

чат

чат в Origin

Говорете за това, всъщност нищо. Търсите приятели, добавете и общувайте. Комуникацията може да се извърши както чрез кореспонденция, така и чрез гласови съобщения. Тук, като цяло, това е всичко.

Предимства:

• Наличност на изключителни оферти
• Прост интерфейс
• Добро сортиране
• Периодично разпространение на безплатни игри

недостатъци:

• Малък брой игри
• Необходимостта да инсталирате приставки за някои продукти

заключение

Така че Origin - не е много удобно и многофункционално обслужване, но ако сте фен на игрите от EA и техните партньори, просто нямате изход - ще трябва да използвате.

Изтегляне на произход безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт