Можете да печелите от видеоклиповете без филиалната програма с помощта на осигуряването на приходи от съдържанието, но напоследък YouTube е плащала все по-малко пари на производителите на видеоклипове. Следователно присъединяването към филиалната мрежа е най-добрата възможност да започнете да печелите от съдържанието си.

Прочетете още: Включете осигуряването на приходи и печелите пари от видеоклип в YouTube

Как да се свържете с афилиейт мрежа

Работейки чрез посредници, вие им давате някои от печалбите си, но в замяна получавате повече. Винаги ще Ви помагаме в разработването на канала, ще ви осигури библиотека с музикални файлове или ще ви помогне да създадете страницата. Най-важното обаче е рекламата, която е избрана за вас от медийната мрежа. Тя ще бъде по-близо до темата на вашия канал, което ще даде по-голям отговор и съответно по-голяма печалба.

Има много партньорски програми, така че трябва да изберете конкретна мрежа, да претегляте всички минуси и плюсове, а след това да кандидатствате за сътрудничество. Нека да разберем как да се свържем с афилиейната мрежа с примера на няколко известни компании.

Yoola

В момента една от най-популярните медийни мрежи в ОНД, която предоставя на партньорите си бързо разработване и оптимизиране на съдържанието, удобна система за плащания и програма за препращане. За да станете партньор на тази мрежа, трябва:

 1. Имате на канала си повече от 10 000 показвания и повече от три хиляди за последния месец.
 2. Броят на видеоклиповете трябва да е поне пет, а абонатите - най-малко 500.
 3. Вашият канал трябва да съществува повече от месец, да има положителна репутация и да съдържа само съдържанието на автора.

Това са само основни изисквания. Ако вие и вашият канал отговаряте на тях, можете да кандидатствате за връзка. Можете да направите това, както следва:

 1. Отидете на официалния уеб сайт на компанията и кликнете върху "Свързване" .
 2. Бутон за свързване на Yoola

  Партньорска мрежа Yoola

 3. Сега ще бъдете пренасочени към страницата, където отново можете да видите условията за сътрудничество, след което щракнете върху "Свързване" .
 4. Условия за връзка Yoola

 5. Изберете езика, в който предпочитате да работите, и кликнете върху "Напред" .
 6. Избиране на език Yoola

 7. Влезте в профила, в който е регистриран каналът.
 8. Избиране на профил, за да се свържете с мултимедийна мрежа в Youtube

 9. Прочетете заявката от сайта и кликнете върху "Позволи".
 10. Искане от Yoola

 11. След това трябва да следвате инструкциите на сайта и ако каналът ви е подходящ за първите параметри, можете да изпратите приложение за свързване към партньорската мрежа.

Имайте предвид, че ако не отговаряте на изискванията за мрежата, ще видите подобен прозорец, след като посочите канала си на етапа на свързване.

Yoola Уведомление

Ако го направите, ще ви бъдат дадени допълнителни инструкции. Изпращате приложението за връзката и след известно време, обикновено този два дни, ще получите отговор на пощата с инструкции за по-нататъшни действия. Представителят на партньорската програма ще ви помогне да се свържете.

AIR

Сравнително голяма и популярна медийна мрежа в ОНД. Сътрудничи с много известни блогъри и предлага удобни условия за работа. Можете да се свържете с тази партньорска програма, както следва:

Партньорска мрежа AIR

 1. Отидете на главната страница на сайта и кликнете върху бутона "Стани партньор" , който се намира в горния десен ъгъл.
 2. Станете партньор на AIR

 3. След това трябва да кликнете върху "Избор на канал" .
 4. Избиране на канала AIR

 5. Изберете профила, към който е регистриран каналът ви.
 6. Избиране на профил, за да се свържете с мултимедийна мрежа в Youtube

 7. Сега, ако каналът ви отговаря на основните параметри, ще има пренасочване към страницата, където трябва да посочите данните си за връзка. Важно е да въведете само надеждна информация, за да можете да се свържете с вас. Отидете надолу и кликнете върху "Прилагане" .

Въвеждане на данни от AIR

Остава само да изчакате обработката на молбата, след което ще получите имейл с инструкция за по-нататъшни действия.

Ние, разбира се, донесли най-известните партньорски програми в ОНД, много от тях, но по-често те са известни с неплащания и лоши отношения с партньорите си. Затова внимателно изберете мрежата, преди да се свържете с нея, така че да няма проблеми по-късно.