Как да изтриете профил в Twitter
Това се случва, че е необходимо да изтриете профила си в Twitter. Причината може да бъде или прекалено много загуба на време за микробиологичната услуга, или желанието да се съсредоточите върху работа с друга социална мрежа.

Мотивът като цяло няма значение. Основното нещо е, че разработчиците на Twitter ни позволяват да премахнем профила си без проблеми.

Изтриване на профил от мобилно устройство

Веднага я изяснете: не е възможно деактивирането на акаунта в Twitter чрез приложението на вашия смартфон. Изтриване на "счетоводство" не позволява никакъв мобилен клиент на Twitter.

Мобилна Twitter икона за iOS

Както самите разработчици предупреждават, функцията за деактивиране на профила е налице само в версията на браузъра на услугата и само в Twitter.com.

Изтрийте акаунт в Twitter от вашия компютър

Процедурата за деактивиране на акаунта в Twitter е абсолютно нищо сложно. В същото време, както и в други социални мрежи, изтриването на профила не се случва веднага. Първо се предлага да го забраните.

Микроблогичната услуга продължава да съхранява потребителските данни още 30 дни след деактивирането на профила. През това време профилът ви в Twitter може да бъде възстановен без проблеми в няколко кликвания. След изтичането на 30 дни от момента, в който профилът е деактивиран, ще започне процесът на неотменимо изтриване.

Така че, с принципа на изтриване на сметка в Twitter, се запознахме. Сега започваме да описваме самия процес.

  1. На първо място, ние, разбира се, трябва да бъдем оторизирани на Twitter с потребителско име и парола, които съответстват на "счетоводството", което изтриваме.
    Формуляри за разрешаване и регистрация в услуга на микроблогинг Twitter
  2. След това кликнете върху иконата на нашия профил. Той се намира в близост до бутона "Чуруликане" в горната дясна част на началната страница на услугата.
    Основното меню на потребителите в Twitter
    След това в падащото меню избираме елемента "Настройки и сигурност" .
  3. Тук в раздела "Профил" отидете в долната част на страницата. За да започнете процеса на премахване на акаунта в Twitter, кликнете върху връзката "Прекъсване на връзката между моя профил" . Начална страница на настройките за Twitter
  4. Поканени сме да потвърдим намерението да изтрием потребителския си профил. Ние сме готови с вас, затова кликваме върху бутона "Прекратяване на връзката" @ so-and-so-account " . Последният етап на деактивиране на профила в Twitter
  5. Разбира се, такова действие е неприемливо, без да се посочва парола, така че въведете желаната комбинация и кликнете върху "Изтриване на акаунт" . Въведете парола, за да изтриете своя Twitter акаунт
  6. Това е всичко! Сега "акаунтът" ни в Twitter е деактивиран, но за момента той не е отдалечен.
    Публикувайте след изтриването на профила в Twitter

Както бе споменато в началото на статията и ни информирате сега, акаунтът в Twitter, както и всички свързани данни ще бъдат изтрити само след 30 дни. По този начин, ако е необходимо, сметката може лесно да бъде възстановена преди края на определения период.