Системата WebMoney позволява на потребителя да има няколко портфейла наведнъж за различни валути. Необходимостта да се знае номерът на създадената сметка може да доведе до трудности, които трябва да бъдат разбрани.

Научаваме броя на портфейлите WebMoney

WebMoney има няколко версии наведнъж, чийто интерфейс е сериозно различен. В тази връзка трябва да се обмислят всички съществуващи варианти.

Метод 1: Стандарт на WebMoney Keeper

Версия, позната на повечето потребители, която се отваря при оторизиране на официалния сайт на услугата. За да намерите информация за кесията чрез нея, ще ви е необходимо следното:

Официален сайт на WebMoney

 1. Отворете сайта на връзката по-горе и кликнете върху бутона "Вход" .
 2. Влезте в профила на официалния сайт на WebMoney

 3. Въведете данните за вход и паролата от профила, както и номерата от картинката под тях. След това кликнете върху "Вход" .
 4. Влезте в WebMoney през официалния уебсайт

 5. Потвърдете разрешението по един от показаните начини и кликнете върху бутона по-долу.
 6. Потвърждаване на влизането в WebMoney

 7. Основната страница на услугата ще предостави информация за всички профили и последните транзакции.
 8. Преглеждайте основната информация в WebMoney Keeper

 9. За да намерите информация за конкретен портфейл, преместете курсора и кликнете върху него. В горната част на прозореца, който се показва, ще бъде число, което може да бъде копирано, като кликнете върху иконата вдясно от него.
 10. Преглежда информация за чантата в WebMoney Keeper

Метод 2: WebMoney Keeper Mobile

Системата също предлага на потребителите версия за мобилни устройства. На специална страница Услугата съдържа текущи версии за повечето операционни системи. Намерете номера, с който можете да използвате версията за Android.

Изтеглете WebMoney Keeper Mobile за Android

 1. Пуснете приложението и влезте.
 2. Главният прозорец ще съдържа информация за състоянието на всички профили, WMID и последните операции.
 3. Преглеждайте основната информация в мобилната версия на WebMoney

 4. Кликнете върху чантата, за която искате да получите информация. В прозореца, който се отваря, можете да видите броя и сумата на парите върху него. Ако е необходимо, можете също да го копирате в клипборда, като кликнете върху иконата в заглавката на приложението.
 5. Вижте номера на чантата в мобилната версия на WebMoney

Метод 3: WebPlayer WinPro

PC програмата също се използва активно и се актуализира редовно. Преди да откриете номера на кесията с него, ще трябва да изтеглите и инсталирате най-новата версия, след което да преминете през разрешението.

Изтеглете WebMoney Keeper WinPro

Ако имате някакви проблеми с последното, моля, вижте следващата статия на нашия уебсайт:

Урокът: Как да влезете в WebMoney

След като приключите описаните по-горе стъпки, отворете програмата и в секцията "Портмонета" прегледайте необходимата информация за номера и състоянието на портфейла. За да го копирате, кликнете върху левия бутон на мишката и изберете "Копиране на номера в буфер" .

Преглеждайте информацията за номера на чантата в системата на WebMoney Keeper WinPro

Разберете, че цялата необходима информация за профила в WebMoney е достатъчно лесна. В зависимост от версията редът на действията може да се различава леко.