Един от вариантите за общуване с Instagram, който се появи още при първото пускане на услугата, е коментарите. С течение на времето много потребители трябва да намерят съобщение, което преди това е останало зад публикация. Днес ще разгледаме как може да се направи това.

Търсите вашите коментари в Instagram

За съжаление, Instagram не се предоставя като такъв инструмент за търсене и преглеждане на старите ви коментари, но можете да се опитате да получите необходимата информация по два начина. И двете ще работят само ако знаете точно коя публикация се търси.

Метод 1: Уеб версия

  1. Отидете във всеки браузър от компютъра или от смартфон Уебсайт на Instagram , Ако е необходимо, влезте в профила си.
  2. Отворете публикацията, на която искате да коментирате. Ако работите с уеб версия на компютър, натиснете клавишната комбинация Ctrl + F на клавиатурата, за да отворите лентата за търсене. Можете също да кликнете върху бутона на менюто на браузъра и след това да изберете "Намиране на страницата си" . (същият бутон може да се намери на мобилни устройства).
  3. Стартирайте полето за търсене на страницата в браузъра

  4. Започнете да въвеждате потребителското си име в лентата за търсене. Резултатът ще се появи веднага на екрана - а именно коментара, който сте оставили преди това.

Търсете коментара си в уеб сайта на Instagram

Към бележката: за да не загубите коментираните публикации, веднага ги добавете към отметките си. За да направите това, отворете публикацията и изберете икона под нея с флаг.

Bookmark Instagram

Метод 2: приложение Instagram

Всъщност втората възможност е да ви предложим да намерите коментара си чрез официалното приложение Instagram.

  1. Стартирайте Instagram. Отворете желаната публикация.
  2. По подразбиране описание веднага ще покаже един от публикуваните ви съобщения. За да откриете нишка с коментари, докоснете тази публикация.

Търсете коментара си в приложението Instagram

За съжаление, просто няма други опции за търсене на вашите коментари за Instagram днес. Надяваме се, че в бъдеще разработчиците на популярна услуга ще въведат пълноправен архив, чрез който ще можете да изучавате всички предишни съобщения в публикациите.