За много потребители на Instagram всеки абониран потребител е ценен, затова става много обидно, когато тази цифра започне да намалява. В този момент е доста обяснимо интересно да разберете кой точно се е отписал.

Дори когато има само 50 абонати в списъка на абонатите, понякога е много трудно да се разбере кой го е написал и няма да е възможно тази информация да се използва с помощта на стандартните инструменти на Instagram. За щастие, в нашата задача ще можем да получим решения от трети страни.

Моля, обърнете внимание, че Instagrams са много внимателни относно сигурността на потребителите, тъй като много услуги, които до този момент позволяват да виждат отдалечени абонати, вече не са на разположение днес. Ако използвате решението, дадено в статията, или независимо намиране на подобен инструмент, въвеждате данните си за вход и парола на собствена опасност и риска. Администрацията на нашия сайт не носи отговорност за евентуална кражба на вашите профили, така че бъдете предпазливи.

Преглеждаме списъка с потребители без регистрация в Instagram

Незабавно трябва да отбележим, че такъв план за решения ще бъде в сила, ако ги използвате, преди потребителите да напуснат вашия списък с абонати. Следващото решение е безполезно за инсталиране, ако искате да видите списък с потребители, които вече не са абонирани, но в бъдеще той ще може да помогне.

 1. Така че за нашата задача ще използваме приложението InstaReport. За съжаление, това приложение за текущия ден е налице изключително за платформата за iOS за мобилни устройства, но с правилното желание и за Android OS можете да намерите подобни опции, например, асистента за придържане, принципът на работа е точно същият.
 2. Изтеглете InstaReport за приложение за iOS

  Изтеглете приложението "Асистент на асистентите" за Android

 3. След като приложението бъде инсталирано, го стартирайте. Когато се покаже прозорецът InstaReport, ще трябва да кликнете върху бутона "Вход с Instagram" .
 4. Въведете InstaReport с Instagram

 5. На екрана ще се покаже прозорецът за разрешаване, в който ще трябва да посочите идентификационните данни от вашия профил в Instagram. След като потвърдите, позволете на приложението да получи достъп до информация от потребителския ви профил.
 6. Активиране на InstaReport достъп до информация за Instagram

 7. Когато входът е успешен, ще видите елемента "Дистанционен маркер" . Сега на този етап имаме нулева украса, но веднага щом някой потребител отпише от нас, със сигурност ще знаем.
 8. Преглеждане на отдалечени абонати в Instagram

 9. Така че ние бяхме описани от един човек в Инстаграм. Нека проверим кой е, като рестартирате приложението InstaReport. Виждаме, че цифрата в близост до елемента "Дистанционен проследяващ елемент " се е променила и конкретно показва броя потребители, които са били отписани. Докоснете този елемент, за да видите подробна информация.
 10. Брой описани потребители в Instagram

 11. Екранът показва потребителя (или потребителите), който напусна списъка с вашите абонати.

Изгубили абонати в Instagram

По същия начин има други решения за проследяване на списъка с потребители, които не са абонирани, но всеки път, когато станат по-малко, защото в блока Instagram блокира тази функция от услуги на трети страни. Надяваме се, че тази информация е полезна за вас.