Ако току-що сте се впуснали в пътя на изучаването на Instagram, тогава трябва да имате много въпроси, свързани с използването на тази социална мрежа. По-конкретно, един от първоначалните въпроси е как да се абонирате за потребителите на Instagram.

За да видите само снимките, които ви интересуват, трябва да направите списък с абонаменти, включително приятели, познати, харесани страници с професионални снимки и тематични профили, които съответстват на вашите хобита, занимания, интереси и и така нататък.

Абонирайте се за страниците в Instagram

  1. На първо място, трябва да намерим човека, на когото ще се абонираме. Преди това на нашия сайт беше разказано подробно за начините за намиране на приятели, регистрирани в Instagram, така че в този момент няма да разработим повече.
  2. Прочетете още: Как да намерите приятел в Instagram

  3. Когато отворите страницата на потребителя, за който искате да се абонирате, можете веднага да видите снимките, които той добави в профила, показвайки, че страницата на потребителя е отворена и потребителският профил е затворен, така че докато можете да видите снимките му. В този случай проектът за абонамент ще търси всеки отделен случай по свой начин.

Вариант 1: Абонирайте се за отворен профил в Instagram

В случай, че виждате снимки на потребителя и сте били сигурни, че искате да се абонирате за този човек, просто трябва да кликнете върху бутона "Абониране" , след което списъкът на вашите абонаменти ще бъде попълнен за още един човек.

Абонирайте се за отворената страница в Instagram

Опция 2: Абонирайте се за затворен профил в Instagram

Сега предположим, че сте отворили страницата и достъпът до нея е затворен. В този случай натиснете бутона "Абониране" по същия начин, но този път, преди потребителят да стигне до списъка ви с абонаменти и да видите снимките му, той трябва да потвърди заявката за добавяне към приятели.

Абонирайте се за частна страница в Instagram

Ако човек смята, че е необходимо да отхвърли заявка, няма да се абонирате за него, което означава, че не можете да видите снимките му.

По същия начин можете да се абонирате за потребителите на Instagram и на вашия компютър, като използвате тази връзка , Ако имате въпроси относно тази тема, попитайте ги в коментарите.