Вариант 1: Уебсайт

За да осигурите максимална сигурност на вашия акаунт в Yandex, след като го използвате на няколко различни устройства, можете да излезете незабавно. Специално за тези цели е предвиден отделен раздел в настройките на паспорта на акаунта, достъпен на официалния уебсайт на въпросната компания.

Отидете на началната страница на Yandex

 1. Използвайте връзката по-горе, за да отидете на началната страница на Yandex и щракнете с левия бутон върху снимката на вашия профил в горния десен ъгъл. Отворете раздела през изскачащия прозорец "Паспортът".
 2. Отидете в раздела Passport през главното меню на уебсайта на Yandex

 3. Веднъж в раздела за настройки на акаунта, преминете към раздела "Управление на профила" и с помощта на панела отдолу отидете на блока „История на входовете и устройствата“... Можете също да превъртите ръчно страницата, ако искате.
 4. Отидете в историята на влизанията и устройствата в настройките на уебсайта на Yandex

 5. Щракнете с левия бутон върху връзката „Изход на всички устройства“ в посочения подраздел, за да продължите.
 6. Процесът на излизане от всички устройства в настройките на уебсайта на Yandex

 7. С помощта на изскачащия прозорец потвърдете това действие, като щракнете върху съответния бутон. Ако успеете, веднага след това ще трябва да излезете от акаунта на всички притурки, включително текущата сесия.
 8. Потвърждение за излизане от всички устройства в настройките на уебсайта на Яндекс

Моля, обърнете внимание, че всяка помощна услуга на Яндекс използва един акаунт, свързан с параметри на паспорта. Поради тази причина описаните в инструкциите стъпки ще доведат до излизане не само от търсенето, но и от пощата, портфейла, музиката и други секции, включително мобилни приложения.

Вариант 2: Мобилна версия

Ако предпочитате да използвате Yandex на вашия смартфон, можете и в този случай да излезете от акаунта си на всички устройства. В същото време както началната страница на уебсайта, така и официалното мобилно приложение, комбиниращо всички съществуващи услуги, свързани с един акаунт, са еднакво подходящи за изпълнението на задачата.

Отидете на началната страница на Yandex

 1. За да отворите раздела с основни настройки на профила на уебсайта, първо докоснете снимката си в горния десен ъгъл на екрана и в списъка, който се появява, докоснете блока с вход.

  Отваряне на главното меню на уебсайта на Yandex в мобилен браузър

  В изскачащия прозорец изберете раздел "Паспортът" и изчакайте новата страница да се зареди. Тук ще намерите параметри, които са напълно идентични с пълната версия.

 2. Отидете в настройките на паспорта на уебсайта на Yandex в мобилен браузър

 3. Ако желаете, можете да използвате и отделно приложение Yandex, което предоставя по-удобен интерфейс, но не се различава по отношение на настройките. За да отидете до паспорта в този случай, ще бъде достатъчно просто да докоснете снимката на профила в ъгъла на екрана.
 4. Отидете на настройките на паспорта чрез приложенията на Yandex

 5. Веднъж на страницата Yandex.Passport, отидете в раздела "Управление на профила" и с помощта на панела отдолу превъртете раздела до блока „История на входовете и устройствата“.
 6. Процесът на излизане от всички устройства в настройките на Yandex на телефона

 7. Използвай бутона „Изход на всички устройства“ в посочения подраздел и потвърдете действието чрез изскачащия прозорец. Ако всичко е направено правилно, резултатът ще бъде автоматично излизане от акаунта, включително на използвания в момента смартфон.

  Потвърждение за излизане от всички устройства в настройките на Yandex на телефона

  Отделно трябва да се отбележи, че на смартфон можете да получите достъп до паспорта си не само от браузър или приложение Yandex, но и чрез някои други програми на тази компания.