На страницата за социални контакти можете да публикувате различни публикации. Ако искате да споменавате един от вашите приятели в тази публикация, тогава трябва да се свържете с него. Това може да стане много просто.

Създайте споменаване на приятел в публикация

Първо, трябва да отидете на страницата във Facebook, за да напишете публикация. Първо, можете да въведете текст и след като трябва да посочите човек, просто натиснете "@" ( SHIFT + 2 ) и след като напишете името на приятеля си и го изберете от изброените в списъка.

посочете приятел в публикация във Facebook

Сега можете да публикувате публикацията си, след което всеки, който кликне върху неговото име, ще бъде прехвърлен на страницата на посоченото лице. Също така имайте предвид, че можете да определите част от името на приятеля си, но връзката с него ще бъде запазена.

Посочването на човек в коментар

Можете да посочите човека в дискусията за всеки запис. Това се прави така, че другите потребители да могат да отидат в неговия профил или да отговорят на изказването на друго лице. За да укажете връзка в коментарите, просто поставете "@" и след това напишете желаното име.

посочете приятел във Facebook коментари

Сега други потребители ще могат да отидат на страницата на посоченото лице, като кликнат върху неговото име в коментарите.

Не трябва да имате никакви затруднения при споменаването на приятел. Можете също така да използвате тази функция, ако искате да насочите вниманието на дадено лице към конкретен запис. Той със сигурност ще получи известие за споменаването.