Стилизираните снимки са много популярна практика сред потребителите на социални мрежи. Има огромен брой техники, които ви позволяват да превърнете обикновената картина в рисунка на акварел, маслена живопис или портрет в стила на Ван Гог. Като цяло, много варианти.

Много обичайна процедура - създаване на рисунки с молив от фотографии. В същото време, за да направите истински шедьовър от моментна снимка, не е необходимо да правите хитрообразни манипулации с него в графичен редактор като Photoshop , Тази реализация може да се извърши директно в браузъра - само с няколко кликвания на мишката.

Вижте също: Как да направите рисунка от снимка в Photoshop

Как да превърнете снимката в онлайн молив

Има много уеб ресурси, които ви позволяват лесно и лесно да превърнете всяка снимка в рисунка. С помощта на някои услуги можете правилно да оформите картина, докато други инструменти изпълняват колаж, като поставите снимката в изображение или рамка на трета страна. Ще разгледаме и двата начина за създаване на молив, изготвен от снимка, използвайки примера на двата най-популярни онлайн ресурси за съответните цели.

Метод 1: Pho.to

Този портал съдържа широк спектър от функции за редактиране на изображения точно в прозореца на браузъра. В секцията "Фото ефекти" се откроява отделна опция, която ви позволява да прилагате автоматичен стил върху снимките. Ефектите са разделени на категории, от които в услугата е представен впечатляващ брой. Стилът, от който се нуждаем, както е лесно да се досетите, е в категорията "Изкуство" .

Pho.to онлайн услуга

 1. Изборът на Pho.to представя няколко вариации на ефекта от рисуването с молив. Изберете желания стил и кликнете върху визуализацията.
  Преход към желания ефект от рисунката с молив в онлайн услугата Pho.to
 2. След това импортирайте снимката по един от наличните начини - от компютър, връзка или от вашия акаунт Facebook ,
  Опции за импортиране на снимки в онлайн услугата Pho.to
 3. Когато изтеглянето завърши, изображението ще бъде автоматично обработено и ще се отвори страница с готовата картина. Ако желаете, можете да редактирате снимката възможно най-малко, след това кликнете върху бутона "Запазване и споделяне", за да продължите да изтегляте резултата.
  Резултатът от работата на онлайн услугата Pho.to
 4. За да качите снимка в паметта на компютъра си, трябва само да кликнете върху иконата "Изтегли" .
  Качете обработени снимки от Pho.to онлайн услугата

Резултатът от услугата е висококачествена JPG-картина, направена по избрания от вас стил. Едно от предимствата на ресурса може да се нарече голямо разнообразие от ефекти: променливостта съществува дори при привидно еднакво направление - рисунка с молив.

Метод 2: PhotoFunia

Популярна онлайн услуга за автоматично поставяне на някои изображения в други, използвайки стилистика за конкретна среда. Снимките тук са откроени в цяла категория ефекти, повечето от които правят снимката ви на обект на трета страна. Сред този сорт има няколко опции, изпълнени в картини с молив.

Фотофония онлайн услуга

 1. За да превърнете снимката си в чертеж, кликнете върху връзката по-горе и изберете един от съответните ефекти. Например "Drawing Pencil" е просто решение за портретни снимки.
  Списък на ефектите в онлайн услугата PhotoFunia
 2. За да отидете на качването на изображение в услугата, кликнете върху "Избор на снимка" .
  Отидете в менюто за качване на снимки в онлайн услугата PhotoFania
 3. В изскачащия прозорец използвайте бутона "Изтегляне от компютър", за да импортирате снимка от Explorer.
  Меню за импортиране на изображения в онлайн услугата Photofunia
 4. Маркирайте желаната област на изображението за допълнителен стил под снимката и кликнете върху "Изрязване" .
  Изрязване на снимки в онлайн услугата Photofunia
 5. След това уточнете дали окончателното изображение ще бъде оцветено или черно-бяло и също така ще изберете една от опциите за субстрат - текстурирана, цветна или бяла. Ако е необходимо, премахнете отметката от "Fade edges", за да премахнете ефекта на затихващите ръбове. След това кликнете върху бутона "Създаване" .
  Стартиране на приложението за ефекти в онлайн услугата PhotoFunia
 6. Резултатът не е дълъг. За да запазите готовото изображение на компютъра си, кликнете върху "Изтегляне" в горния десен ъгъл на страницата, която се отваря.
  Резултатът от един от ефектите на онлайн услугата PhotoFania

Услугата ви позволява да създавате наистина впечатляващи снимки от привидно незабележими снимки. Според разработчиците, ресурсът обработва повече от два милиона изображения всеки ден и дори при такъв товар той изпълнява задачите, които са му възложени без пропуски и закъснения.

Вижте също: Онлайн услуги за бързо създаване на изображения

В заключение, заслужава да се отбележи, че и двете услуги, разгледани в статията, са идеални както за просто превръщане на снимка в молив, така и за създаване на по-творчески колаж. Както Pho.to, така и PhotoFania позволяват за няколко секунди и няколко кликвания с мишката да направите нещо, което би отнело много време и усилия, като използвате професионални решения за настолни компютри.