Много често в интернет можете да срещнете различни коментари и записи, в които има пресечен текст. Тази техника често се използва, за да изрази по-добре своите мисли, често подсъзнателни, или просто отделя специално внимание на някакъв момент. В социалната мрежа Facebook може да посрещне подобно представяне на информация. В тази статия ще разгледаме няколко начина как можете да направите този текст.

Пишем пресечен текст във Facebook

Такъв надпис в тази социална мрежа може да бъде направен по различни начини. Ще разгледаме основните методи, които практически не са различни, но услугите, които ще ви помогнат да напишете пресечения текст, могат да бъдат полезни и за други цели. Работата им е, че те се специализират не само в преодоляването, но и в други чипове с редактиране на надписи.

Метод 1: Spectrox

Тази страница е специализирана в редактирането на редовен надпис върху изтрития текст. Това може да се направи просто:

  1. Отидете на сайта, където можете да видите формуляра, където трябва да въведете текста.
  2. Въведете дума или изречение в съответния ред и натиснете » .
  3. Пресечен текст в Spectrox

  4. Във втората форма виждате крайния резултат. Можете да изберете текста, щракнете с десния бутон на мишката и изберете "Copy" или просто изберете и натиснете комбинацията "Ctrl + C" .
  5. Сега можете да поставите копирания надпис във Facebook. Просто натиснете десния бутон на мишката и изберете "Paste" или използвайте комбинацията "Ctrl + V" .

изтече текст Facebook
Напишете текст чрез Spectrox

Метод 2: Piliapp

Тази услуга е подобна на предишния сайт, но нейната особеност е, че има възможност да редактирате текста по различен начин. Можете да направите двойно подчертание, просто подчертан текст, пунктирана линия, вълнообразна линия и пресечена дума.

изтече текст в Piliapp

Що се отнася до използването, всичко е точно същото като в първата версия. Трябва само да въведете необходимия текст в таблицата, след това да копирате крайния резултат и да използвате надписания надпис.

Пишете текст чрез Piliapp

Също така искам да отбележа, че начинът, по който добавяте кода "̶" пред всеки символ - не работи във Facebook, докато в други социални мрежи функционира перфектно - думите се прекратяват. Също така, има много повече сайтове, които се специализират в текстово форматиране, но всички те са много сходни един с друг и всеки един от тях просто няма смисъл.