Ако имате Steam акаунт с много игри и бихте искали да знаете стойността му, тогава можете да използвате специални услуги, за да изчислите парите, изразходвани за вашето хоби. В тази статия ще научите повече за това.

Как да разбера цената на Steam акаунт?

За да разберете цената на дадена сметка, има много калкулатори на Steam сметка. В мрежата има официално признание от разработчиците на Steam ресурс, готови да изчислят пълните разходи за профила Ви, като вземат предвид продажбите и други полезни статистически данни.

Официален калкулатор Сметка Steam

Системата работи просто. За да изчислите колко пари сте инвестирали във вашето хоби, достатъчно е да вмъкнете вашия Steam вход или да се свържете с Вашия Steam профил в лявата горна линия, изберете валутата в блока отдясно и кликнете върху бутона по-долу, за да изчислите стойността.

Калкулатор за пара сметки

Как да разбера цената на инвентара на Steam?

За да изчислите цената на инвентара на Steam, можете да използвате и онлайн калкулатора.

Изчислете стойността на парата на инвентара

Както при предишния калкулатор, тук трябва само да въведете идентификационния номер на профила си и да изберете за инвентара коя игра искате да изчислите.

Калкулатор за инвентаризация на парата

Моля, обърнете внимание!

Тези данни не трябва да се използват за незаконни дейности. Спомнете си, че продажбата на сметки се наказва от компанията Valve до вечната забрана. Информацията трябва да се използва единствено за лични познания и да се хвалите с приятелите си.

Така че научихте как да изчислявате стойността на профила и инвентара си. Споделяйте статии с приятели и се състезавайте, чиито игри и чиито инвентар са по-скъпи.