Промяна на аватара в Steam - това са две минути. Много повече потребителят избира изображението, което да поставя на аватара, отколкото всъщност го поставя. В крайна сметка аватарът е в известен смисъл визитна картичка, защото приятелите ще ви разпознаят. Така че, нека да разгледаме как да поставите аватара на Steam.

Как да промените аватара в Steam?

1. Всъщност това е съвсем просто. За да започнете, отидете в профила си в Steam и задръжте курсора на мишката върху псевдонима си. Ще се покаже падащо меню, където трябва да изберете "Профил".

Парен профил

2. Сега виждате вашия профил. Тук можете да видите статистическите си данни, както и да промените информацията за себе си. Кликнете върху бутона "Редактиране на потребителския профил".

Редактиране на профила на пара

3. Превъртете надолу малко и потърсете "Avatar". Кликнете върху бутона за изтегляне и изберете изображението, което искате да поставите.

Качване на аватар на Steam

Готово!

Моля, обърнете внимание!

Ако не можете да качите своето собствено изображение, изберете формат на картината от 184x184 пиксела.

По същия начин можете да инсталирате аватара чрез акаунт на сайта Steam. Сега, когато имате нов аватар, приятелите ви ще могат да ви разпознаят. Играйте с удоволствие и удобство. Успех за теб!