OS Windows 7 съдържа огромен брой различни функции, които не са известни на обикновените потребители. Такива възможности служат за изпълнение на конкретни задачи. Тази функция е активирано влизане в системата под временния профил. Това е полезно, ако е необходимо известно време, за да дадете своя компютър на потребител, който може да извърши действия, които увреждат компютъра. Промените, направени при активирането на временния профил, не се запазват.

Деактивирайте входа с временен профил

Много по-често потребителите се сблъскват със задачата, когато е необходимо да деактивирате временния профил, вместо да го активирате. Това се дължи на факта, че във връзка с всякакви конфликтни ситуации на системно ниво, бъгове, неправилна работа на компютъра и в много случаи временният профил има свойството да бъде активиран автоматично при всяко изпълнение. След като сте заредили с временни профили, нямате обичайните действия и не можете да работите и е невъзможно да изключите спонтанното включване на повечето потребители, тъй като стартирането става без тяхната намеса (автоматично).

Вие сте влезли с временни Windows 7 профил

Сега се обръщаме към метода за коригиране на тази ситуация. Ако, когато компютърът е включен в долния ъгъл на екрана, отдясно се появява съобщението "Вие сте влезли с временен профил" , което означава, че всяко действие, извършено изцяло на този компютър, няма да бъде запазено. Изключенията са сериозни промени, които ще бъдат въведени в операционната система (те ще бъдат спасени). Това означава, че можете да промените данните в регистъра под временен профил. Но за да елиминирате различни проблеми, ви е необходим основен профил.

Стартирайте системата като администратор и изпълнете следните стъпки:

Урокът: Как да получите права на администратор в Windows 7

 1. Отидете на следния адрес:

  C:Пользователи (Users) Имя пользователя проблемного профиля

  В този пример името на проблема е Drake, а в теб може да е различно.

 2. Копирайте данните от тази директория в папката с администраторския профил. При наличие на твърде много файлове в тази папка, които ще бъдат копирани за много дълго време, можете да промените името на папката.
 3. Трябва да отворите редактора на базата данни. Натиснете "Win + R" клавишите заедно и напишете regedit .
 4. Въведете командата regedit Windows 7

 5. В изпълняващия редактора на системния регистър отворете:

  HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionProfileList

 6. Редактор на системния регистър е необходим за Windows 7

 7. Изтрийте подключа, завършващ с .bak , и рестартирайте системата.

След като изпълните всички описани по-горе действия, отидете на профила "излекуван". Проблемът ще бъде коригиран. WINDOWS 7 автоматично създава нова директория, за да съхранява потребителски данни, в които можете да въведете цялата необходима информация, която сте копирали по-рано.