С въвеждането на новата защита на Steam Guard, Steam добави нови правила за обмен. Тези правила могат да предотвратят бърз и успешен обмен на елементи. Най-важното е, че ако не сте свързали мобилния идентификатор на Steam Guard към телефона си, всички транзакции ще се забавят за 15 дни. В резултат на това, за да обменяте елементи, трябва да изчакате около 2 седмици. Прочетете, за да разберете как можете да премахнете латентността в обмена на Steam.


Закъснението от 15 дни може значително да забави приключването на транзакциите. Това е особено важно за онези хора, които са спечелили на борсата в парна баня. След тази иновация за всички търговци стана почти задължително мобилният идентификатор да се свърже с неговата Steam сметка. След като свържете мобилния автентикатор Steam Guard с акаунта в Steam, можете да правите обмен с една и съща скорост, както преди това нововъведение, което е моментално.

Код за пара пазител

Не е нужно да чакате две седмици, за да получите имейл с потвърждение на транзакцията. Ще бъде достатъчно точно както преди да потвърдите обмена в клиента на Steam и обмяната ще бъде направена незабавно. Как да свържете мобилния Steam Authenticator с вашия акаунт, можете да прочетете в тази статия , Статията съдържа подробни инструкции как да активирате Steam Guard за профила си.

За да направите това, ще трябва да изтеглите приложението Steam на мобилния си телефон. Това приложение е абсолютно безплатно. Достатъчно е да се свържете с интернет на мобилния си телефон. Например, можете да свържете телефона към Интернет чрез Wi-Fi точка за достъп.

SteamGuard в мобилното приложение за пара

Просто имайте предвид, че за да влезете в профила си, ще трябва да използвате кода на Steam Guard, генериран на вашия мобилен телефон. Следователно, ако искате да влезете в профила си, но няма да има телефон до вас, тогава има вероятност да нямате възможност да влезете в профила си. За да разрешите този проблем, не забравяйте да отметнете автоматичното влизане в профила на Steam.

Сега знаете как можете да премахнете закъснението на обмяната в Steam. Това ще ви помогне да върнете предишната скорост на обмен на елементи, която беше преди въвеждането на последните актуализации. Кажете това на приятели и познати, които също използват Steam. Може би те също се умориха да чакат за всяка сделка в продължение на 15 дни.