Ако сте склонни да хакерствате различни програми и компютърни игри, вероятно сте запознати Cheat Engine , В тази статия бихме искали да поговорим за това, как можете да подчертаете няколко стойности на адресите, намерени в горепосочената програма.

За тези, които все още не знаят как да използват Cheat Engine, но искат да научат това, препоръчваме да прочетете нашата специална статия. Подробности за основните функции на софтуера и подробни инструкции.

Прочетете повече: Ръководство за измама на двигателя

Опции за маркиране на всички стойности в Cheat Engine

В Cheat Engine, за съжаление, не можете да изберете всички открити адреси като просто натиснете клавишите "Ctrl + A", както и в текстовите редактори. Има обаче няколко метода, които ще ви позволят лесно да извършите желаната операция. Общо има три такива метода. Нека да разгледаме всеки от тях.

Метод 1: Алтернативен избор

Този метод ще ви позволи да изберете както всички стойности, така и конкретни. Състои се от следното.

 1. Стартирайте Cheat Engine и намерете в исканото приложение номер.
 2. В левия панел на главния прозорец ще видите списък с адреси с посочената стойност. Няма да се спираме подробно по този въпрос, тъй като говорихме за това в отделна статия, в която се споменава по-горе. Общият вид на откритите данни е както следва.
 3. Общ изглед на намерените стойности в Cheat Engine

 4. Сега задръжте клавиша "Ctrl" на клавиатурата. Не го пускайте, кликнете върху левия бутон на мишката в списъка за елементите, които искате да изберете. Както споменахме по-рано, можете да избирате последователно или всички линии, или само някои от тях. В резултат ще получите следната картина.
 5. Общ изглед на всички избрани стойности в Cheat Engine

 6. След това можете да направите всички необходими действия с всички избрани адреси. Имайте предвид, че този метод няма да бъде много полезен, когато списъкът с намерените стойности е много голям. Последователната селекция на всеки елемент ще отнеме много време. За да изберете всички стойности за дълъг списък, най-добре е да използвате един от следните методи.

Метод 2: Последователно разпределение

Този метод ще ви позволи да изберете всички стойности на Cheat Engine много по-бързо, отколкото при последователния избор. Така се прилага.

 1. В Cheat Engine, ние отваряме прозорец или приложение, в което ще работим. След това зададете основното търсене и потърсете желания номер.
 2. В списъка за намиране изберете най-първата стойност. За да направите това, просто кликнете върху него веднъж с левия бутон на мишката.
 3. Изберете най-първата стойност в Cheat Engine

 4. След това задръжте клавиатурата "Shift" . Без да пуснете посочения клавиш, трябва да натиснете бутона "Надолу" на клавиатурата. За да ускорите процеса, можете просто да го захванете.
 5. Задръжте натиснатите клавиши Shift и надолу заедно, за да изберете всички стойности

 6. Задръжте клавиша за надолу, докато се маркира последната стойност в списъка. След това можете да освободите "Shift" .
 7. В резултат на това всички адреси ще бъдат осветени в синьо.
 8. Общ изглед на всички избрани стойности в Cheat Engine

Сега можете да ги прехвърлите в работното пространство и да ги редактирате. Ако по някаква причина първите два метода не ви харесват, можем да ви предложим още една опция

Метод 3: Избор с две кликвания

Както предполага името, този метод е най-лесният. С него можете бързо да изберете абсолютно всички стойности, намерени в Cheat Engine. На практика изглежда така.

 1. Стартираме програмата и извършваме основно търсене на данни.
 2. В намерения списък на стойностите първо избираме първите. Трябва само да кликнете върху него веднъж с левия бутон на мишката.
 3. Изберете най-първата стойност в Cheat Engine

 4. Сега отидете до дъното на списъка. За да направите това, можете да използвате колелото на мишката или специален плъзгач вдясно от списъка с адреси.
 5. Използвайте плъзгача, за да превъртите списъка със стойности в Cheat Engine

 6. След това задръжте клавиша за клавиш "Shift" . Като го държите, кликнете върху последната стойност в списъка с левия бутон на мишката.
 7. Натиснете клавиша Shift на клавиатурата в Cheat Engine

 8. В резултат на това всички данни, които са били разположени между първия и последния адрес, ще бъдат автоматично избрани.
 9. Общ изглед на всички избрани стойности в Cheat Engine

Сега всички адреси са готови за прехвърляне към работното пространство или други операции.

С такива прости действия можете лесно да идентифицирате всички стойности в Cheat Engine едновременно. Това не само ще ви спести време, но и ще опрости изпълнението на някои функции. И ако се интересувате от темата за хакерски програми или игри, препоръчваме Ви да прочетете специалната ни статия. От него ще научите за програмите, които ще ви помогнат по този въпрос.

Прочетете повече: Подобен софтуер ArtMoney