След като публикувате видеоклип с друг потребител на тази услуга в Instagram, може да се изправите пред необходимостта да го сигнализирате. Днес ще говорим за това как може да се направи това.

Маркираме потребителя на видеоклипа в Instagram

Веднага трябва да се изясни, че възможността да се маркира потребителя във видеото, тъй като се прилага с снимки, не. Излезте от ситуацията по един начин - като оставяте линк към профила в описанието на видеоклипа или в коментарите.

Повече подробности: Как да маркираме потребител в снимка на Instagram

 1. Ако сте на етап публикуване на видеоклип, преминете към последната стъпка, откъдето ще бъдете помолени да добавите описание. Активната връзка трябва да изглежда така:

  @логин_пользователя

  Влизането в профила ни в Instagram е lumpics123 , така че адресът на страницата ще изглежда така:

  @lumpics123

 2. Добавете линк към човек във видеоклипа на Instagram

 3. Създавайки описание на видеоклипа, можете напълно да предпишете текста, хармонично да вмъкнете в него линк към човека (като случайно да го споменавате) и да се ограничите само до една индикация за профила.
 4. Описание под видеоклипа с връзка към потребителя в Instagram

 5. По същия начин можете да вмъкнете адрес в профила си в коментарите. За да направите това, отворете видеоклипа и изберете иконата за коментар. В новия прозорец, ако е необходимо, въведете текста, след това поставете знака "@" и посочете данните за влизане в желания профил. Завършете публикуването на коментар.

Коментирайте под видеоклипа с връзка към потребителя в Instagram

Активната връзка под видеоклипа ще бъде осветена в синьо. След като го изберете, страницата на потребителя веднага ще се появи на екрана.

Активна връзка към профила ви в Instagram видео

Макар че това е единственият начин да маркирате човек във видеоклипа. Надяваме се, че тази статия е полезна за вас.