Instagram се различава от другите социални мрежи, тъй като няма разширени настройки за поверителност. Но представете си ситуация, в която трябва да се скриете от другите потребители на абонатите за услуги. По-долу ще разгледаме как да го приложим.

Скрийте последователите на Instagram

Няма функции за скриване на списъка с потребители, които са се абонирали за вас. Ако трябва да скриете тази информация от някои хора, можете да излезете от ситуацията, като използвате един от методите, описани по-долу.

Метод 1: Затворете страницата

Често ограничаване на видимостта на абонатите се изисква само за потребители, които не са в този списък. И можете да направите това, като просто затворите страницата си.

В резултат на затварянето на страницата други потребители на Instagram, които не са абонирани за вас, няма да могат да виждат снимки, истории или да виждат абонати. Как да затворите страницата си от неоторизирани лица, които вече са описани на нашия уебсайт.

Затваряне на страницата с Instagram

Повече подробности: Как да затворите профила на Instagram

Метод 2: Блокиране на потребителя

Кога да се ограничи възможността за преглед на абонати се изисква за конкретен потребител, единствената възможност да реализирате неговия план е да го блокирате.

Лицето, чиято сметка е забранена, вече няма да може да вижда страницата ви изобщо. Освен това, ако той реши да ви намери - профилът няма да се показва в резултатите от търсенето.

  1. Стартирайте приложението и отворете профила, който искате да блокирате. В горния десен ъгъл изберете иконата с три точки. В допълнителното меню, което се показва, кликнете върху елемента "Блокиране" .
  2. Блокирайте потребителя в Instagram

  3. Потвърдете намерението си да добавите профил към черния списък.

Потвърдете заключването на потребителя в Instagram

Засега това са всички начини да се ограничи видимостта на последователите на Instagram. Надяваме се, с течение на времето, настройките за поверителност ще бъдат разширени.