Работейки в Интернет във всеки браузър, потребителят очаква, че цялото съдържание на уеб страниците ще се показва правилно. За съжаление по подразбиране браузърът няма да може да показва цялото съдържание правилно без специални приставки. По-специално, днес ще обсъдим как се активира приставката за Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player е добре познат plug-in, който се изисква за браузъра да може да показва флаш съдържание. Ако приставката е деактивирана в браузъра, съответно уеб браузърът няма да може да показва флаш съдържание.

Как да активирам Adobe Flash Player?На първо място трябва да инсталирате приставката на Adobe Flash Player за вашия компютър. Повече подробности за това са описани в един от предишните ни статии.

Прочетете още: Как да инсталирате Flash Player на компютъра си

Как да активирам Flash Player в Google Chrome?

Първо, трябва да отидем на страницата за управление на приставките. За да направите това, поставете следната връзка в адресната лента на уеб браузъра и кликнете върху бутона Enter, за да отидете до него:

chrome: // плъгини

След като сте в страницата за управление на приставките, потърсете Adobe Flash Player в списъка и след това се уверете, че виждате бутона "Прекъсване" , което показва, че в момента приставката е активирана. Ако видите бутона "Активиране" , кликнете върху него и приставката ще бъде активирана.

Как да активирате Flash Player в браузъра си

Как да активираме Flash Player в Yandex.Browser?

Ако сте потребител на Yandex.Browser или друг браузър, базиран на двигателя на Chromium, например Amigo, Bruiser's и други, активирането на Flash Player във вашия случай е точно същото, както при Google Chrome.Как да активирам Flash Player в Mozilla Firefox?За да активирате Adobe Flash Player в уеб браузъра Mozilla Firefox, щракнете върху бутона в горния десен ъгъл на бутона за менюто на браузъра и в прозореца, който се показва, отворете раздела "Добавки" .

Как да активирате Flash Player в браузъра си

В лявата част на прозореца отидете в раздела "Plugins" и проверете дали Plug-in " Shockwave Flash" е маркиран "Винаги включване" . Ако имате друг статус, задайте желания и след това затворете прозореца на приставката.

Как да активирате Flash Player в браузъра си

Как да включа Flash Player в Opera?Въведете следната връзка в адресната лента на браузъра си и докоснете клавиша Enter, за да отидете до него:

Opera: // плъгини

Страницата за управление на приставките се показва. Намерете приставката за Adobe Flash Player в списъка и се уверете, че бутонът "Disable" е до него, което показва, че приставката е активна. Ако видите бутона "Активиране" , кликнете върху него веднъж, след което Flash Player ще работи.

Как да активирате Flash Player в браузъра си

От тази кратка статия научихте как да активирате приставката за Flash Player във вашия браузър. Ако имате въпроси относно активирането на Flash Player, попитайте ги в коментарите.