В полето "Семейно положение" в Odnoklassniki можете да посочите душата си или определено състояние, което ще позволи на други хора да ви намерят бързо, за да се запознаете. Ако не искате всички да знаят за вашия личен живот, тогава най-добрият вариант е да скриете "Семейното положение" .

За "Състоянието на семейството" в Съучениците

Тази функция, освен че дава на другите потребители по-добро разбиране за вас, като сте проучили профила, ви позволява да се запознаете с потенциалната втора половина, ако има, разбира се, съответното състояние. Въпросът е, че в търсенето на хора от съучениците може да поставите определено "семейно положение" във филтрите.

Метод 1: Добавяне на "статус на семейството"

По подразбиране няма да имате полето "Семейно състояние" , но е лесно да го конфигурирате. Използвайте инструкциите стъпка по стъпка, за да редактирате този параметър:

 1. В потребителския си профил кликнете върху бутона "Още" , който се намира отгоре. Трябва да се покаже падащо меню, където трябва да отидете в секцията "За мен" .
 2. Отидете в раздела за себе си в Съучениците

 3. Обърнете внимание на първия блок с заглавие "За мен" . Намерете в него реда "Може би на вашите съученици има втората половина?" . Кликнете върху връзката "втората половина", която е маркирана в оранжево.
 4. Малко меню се отваря само с четири опции. Задайте си статуса, който според вас е прав.
 5. Редактиране на семейното положение в Odnoklassniki

 6. Ако посочите "В една връзка" или "В брак" , ще се отвори прозорец, където ще бъдете помолени да изберете от приятелите на лицето, с когото сте женени / свързани.
 7. За тези, които не искат страницата му да има връзка към неговата "половина" или към тези, които нямат партньор, регистриран в Odnoklassniki, има специална връзка "... или посочете името на вашата половина". Той се намира в горната част на прозореца.
 8. Избор на партньор от приятели в Odnoklassniki

 9. Когато кликнете върху връзката, ще се отвори прозорец, в който трябва да напишете името и фамилията на партньора си, след което кликнете върху "Готово!" .
 10. Въвеждане на името на партньор в Съучениците

Метод 2: Премахване на "Състояние на семейството"

Ако вече сте прекъснали връзка с партньор или не искате всички да видят вашето "Семейно положение" , следвайте тази инструкция:

 1. В главното меню на сайта кликнете върху бутона "Още" , а в падащото меню изберете "За мен" .
 2. Отидете в раздела за себе си в Съучениците

 3. Сега в блока "За себе си" намерете текущото си "Семейно положение" . Обикновено то просто е подписано "В отношенията с ..." (вместо "В отношенията с ..." друг статус може да бъде написан, ако го избрахте по-рано).
 4. Кликнете върху състоянието си и изберете "Прекъсване на връзката" или "Свободен за комуникация" / "Разведен" в менюто, ако искате да кажете, че вече не принадлежите на човека, за когото сте написали по-рано.
 5. За да изтриете информация за семейно положение като цяло от страницата, изберете "Изтриване" от списъка.
 6. Премахване на семейно положение в Съучениците

Метод 3: Редактирайте "Семейно състояние" с мобилната версия

В мобилната версия не можете да редактирате "Семейно положение" , но можете да го скриете от непознати или да го отворите за всички. Това се прави, както следва:

 1. Отидете в профила си в Съученици. За целта направете жест надясно от левия край на екрана. В отворената завеса кликнете върху аватара си.
 2. Отивате в профила си в Съученици

 3. Под името и основната снимка кликнете върху бутона под формата на зъбно колело, което е подписано като "Настройки на профила" .
 4. Превключете към настройките на подпрофила в мобилните Съученици

 5. Сред различните опции за избор изберете "Настройки за публичност" .
 6. Настройки за публичност в мобилната версия на съучениците

 7. Сега кликнете върху "Второто полувреме" .
 8. Преход към настройките на семейно положение в Odnoklassniki

 9. Ще се отвори малко меню, откъдето можете да изберете опциите за показване на лични взаимоотношения. Предлагат се опции: "Общо за всички" или "Само за приятели" . За съжаление, не е възможно напълно да премахнете данните за вашето "Семейно положение" .
 10. Показване на семейното положение в мобилните Съученици

Използвайки инструкциите в статията, можете свободно да редактирате и изтривате своето "Семейно положение" . В Odnoklassniki можете да промените този параметър без никакви ограничения.